Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
BİST 9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Vali Mantı: Hep beraber Aksaray’a hizmet edeceğiz

Vali Mantı: Hep beraber Aksaray’a hizmet edeceğiz
Aksaray Anadolu AŞ
10 Ocak 2019 17:20

Aksaray Valisi Ali Mantı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Aksaray’da görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Ağaçlı Melendiz Otel’de düzenlenen programa Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile gazeteciler katıldı.

Vali Ali Mantı burada yaptığı konuşmasında hep birlikte Aksaray’a en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olacaklarını söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak konuşmasını sürdüren Vali Ali Mantı: “Aksaray eğitim, kültür ve sanayide kendi muadillerine göre iyi yerde. Bizler hep birlikte birlikteliğimizi bir araya getirdiğimizde Aksaray’da daha güzel şeyler olacak. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla beraber, halkımızla beraber Aksaray’ımıza hizmet etmede elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Aksaray’da görev süresi boyunca kanunların, devletin verdiği yetki çerçevesinde toplumun huzur ve güveni sağlayarak refahını arttırmak ve doğru işler yapmak için çalışacaklarını vurgulayan Vali Ali Mantı; “Aksaray’ımıza hizmet etmede elimizden geleni yapacağız. Bu hizmetlerin en büyük destekçisi ve topluma aktaran, yoğun emek vererek çalışan gazetecilerimizle beraber olacağız. İnsanlar ölür gider ama eseri kalır. Bizim amacımız toplumda güzellikleri ortaya çıkarmak ve yaymak, toplumu daha iyi bir yere gitmesini sağlamak. Şeffaflık ve dürüstlük içerisinde her hangi bir bilgi istediğinizde hukukun bize verdiği yetki çerçevesince sizlere yardımcı oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Sizlere en doğru bilgileri vermeye hazırız.” dedi.

Gazetecilerin Aksaray’ın sorunları ve mesleki anlamda karşılaştıkları zorluklar ve çözüm önerilerini dile getirdiği programda Emniyet Müdürü Ali Karabağ tarafından kentin asayiş olayları ve yürütülen hizmetler ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ tarafından da Özel İdare yatırımları hakkında bilgiler verildi. Vali Ali Mantı davetlerine katıldıklarından dolayı bütün basın mensuplarına teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.