Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
BİST 9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Vali Pekmez’den, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Müftülük ziyareti

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Müftülüğünü ziyaret etti..

Vali Pekmez’den, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Müftülük ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
16 Kasım 2016 14:50

Vali Aykut Pekmez; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Mustafa Doğan’dan brifing alan Vali Pekmez; Aksaray’ın zengin tarih ve kültür dokusu ile beraber çok özel tabii güzelliklere sahip olduğunu söyledi.

Aksaray’ın kültür ve turizm potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu vurgulayan Vali Pekmez; yapılacak çok yönlü çalışmalar ile İlin kültür ve turizm alanında önemli gelişmeler kaydedebileceğini belirtti.

Turizm de yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Doğan’dan bilgiler alan Vali Pekmez; “Her alanda gelişme içerisinde olan Aksaray’ın mevcut potansiyeli ile kültür ve turizm sahasında da hak ettiği noktaya gelecektir. Uygulanacak projelerle tarihi ve turistik alanlardaki bir takım eksikliler giderilerek kültür ve turizm değerlerimizin daha etkin tanıtımı ve kullanımını sağlanacaktır’ dedi.

Vali Pekmez; İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Vali Aykut Pekmez iade-i ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğünü ziyaret etti. İl Müftüsü Cemalettin Bal ve müftü yardımcıları tarafından karşılanan Vali Pekmez, yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. Din hizmetlerinin aksamaya meydan verilmemesi gereken hizmetlerden olduğunu belirten Vali Pekmez Müftü Bal’a çalışmalarında başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.