Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Vali Pekmez’in eşi Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Vali Pekmez’in eşi Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
2 Ocak 2017 12:01

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Merkezi gezerek İl Müdürü İsrafil Aktürk’ten bilgi alan Pekmez; ‘Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz bütün vatandaşlarına sahip çıkıyor’ dedi.

Merkezde görev yapan idareci ve personellerle görüşen Yeşim Pekmez; bu tür yerlerin devletin şefkat elinin gösterildiği özel yerler olduğunu belirterek; “Sizler bu işim sorumluluğunu farkında olan, çok yönlü hizmet veren özveri ve sabır isteyen bir iş yapıyorsunuz. Devletimizin sağladığı imkânlarla, devletimizin şefkatli kollarını burada sizler gösteriyorsunuz. ”dedi.

Bakım Rehabilitasyon merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Yeşim Pekmez; merkezde oluşturulan iş atölyelerini ziyaret etti.

Atölyelerde boyama ve hediyelik eşya yapımında çalışan gençlerle yakından ilgilenen Yeşim Pekmez; 52’si Bakım Rehabilitasyon Merkezinde 15’i Umut Evlerinde kalan bireylerin toplumun bir parçası olduğunu belirtti.

Devletin bakıma muhtaç, yaşlı ve engelliler için çok ciddi imkânlar ortaya koyduğunu, bu kişiler ve ailelerine destekler sağladığını ifade eden Pekmez; “Eskiden çevremizde, sokakta gördüğümüz bu insanlarımıza devletimiz sahip çıktı. Allah Devletimize zeval vermesin. Devletimiz bütün vatandaşlarına sahip çıkıyor ‘dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.