Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Vali Şeref Ataklı Huzurevini ziyaret etti

Vali Şeref Ataklı A.Kadir Üçyıldız Huzurevini ziyaret etti..

Vali Şeref Ataklı Huzurevini ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
17 Nisan 2016 00:41

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Bocce Bowling Dart Federasyonu’nun organizasyonunda, 31 ilden huzurevi sakinlerinden oluşan takımların katıldığı ‘Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası’nda 5. Olan Aksaray Kadir Üçyıldız Huzurevi Bocce takımı tarafından karşılanan Vali Ataklı, takım üyesi huzurevi sakinlerini kutladı.

İlk 8 içinde kalan Bocce takımı uluslararası turnuvaya katılacak

8-11 Mart 2016 tarihinde Antalya’da düzenlenen turnuvaya kısa sürede hazırlanarak önemli bir başarı elde eden takım üyeleri Muzaffer Zeren, Rüstem Saygılı, Mustafa Baştuğ, Burhan Doğan ile görüşen Vali Ataklı, Ekim ayında yapılması planlanan uluslar arası turnuvaya katılmaya hak kazanan Bocce takımı teknik heyet ve takım üyelerini tebrik etti. Bocce takım üyeleri kendilerine sağlanan desteklere teşekkür ederek Antalya’dan aldıkları hediyeyi Vali Ataklı’ya takdim ettiler.

Vali Ataklı Huzurevi sakinleri ile görüşerek İl Müdürü İsrafil Aktürk ve diğer ilgililerden bilgi aldı. Yaşlılarla sohbet eden Vali Ataklı; yaşlılara bakım, davranış ve diğer koşullarla ilgili memnuniyetlerini sordu.

Kendilerine çok iyi bakıldığını, yönetim ve personelden çok memnun olduklarını ifade eden huzurevi sakinleri kendilerini ziyaretleri nedeniyle Vali Şeref Ataklı’ya teşekkür ettiler.

Huzurevi bahçesini gezerek incelemelerde bulunan Vali Ataklı, meyve ve diğer ağaç türlerinin bakımı ile ilgilenen huzurevi sakinini tebrik etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.