Dolar 32,5945
Euro 34,7759
Altın 2.408,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Vali Şeref Ataklı’dan öğrencilere önemli tavsiye

Aksaray Valisi Şeref Ataklı: “İstediğiniz hedeflere ulaşmak için gayret göstermelisiniz”

Vali Şeref Ataklı’dan öğrencilere önemli tavsiye
Aksaray Anadolu AŞ
15 Aralık 2015 21:34

Vali Şeref Ataklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Yeni yapılan 200 öğrenci kapasiteli yurt ve okulda incelemelerde bulunan Vali Ataklı ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle sohbet etti. İmam Hatip öğrencilerinin önündeki engellerin kaldırıldığını ifade eden Vali Ataklı; “İstediğiniz hedeflere ulaşmak için gayret göstermelisiniz’ dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Vali Şeref Ataklı, yeni yapılan 200 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu ile okulda incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Yasin Sır’dan bilgi alan Vali Ataklı ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle görüştü.

Öğrencilere gelecekte yapmak istedikleri ve koydukları hedefleri üzerine sohbet eden Vali Ataklı, İmam Hatip Öğrencilerinin önündeki engellerin kaldırıldığına dikkat çekerek şöyle konuştu: “İmam Hatip öğrencileri istedikleri takdirde tüm üniversitelere gidebilme imkânlarına kavuştu. Bu noktada gayret size kalmış. Gayretli çalışır, kendinize doğru hedefler belirleyip o doğrultuda hareket ederseniz hedefinize ulaşmamanız herhangi bir sebep yok.’ dedi.

Hedeflere ulaşmada okumaya ve çok çalışmaya vurgu yapan Vali Ataklı: “Hayatı anlamada kavramada başarılı olmak istiyorsak daha iyi anlayışa sahip olmak istiyorsak kitaplar bizim için önemli bir araç bunu değerlendirmemiz lazım. Sizlere tavsiyem çok kitap okuyun kendinizi geliştirin. İnşallah başarılı olursunuz hedefinize ulaşırsınız.’ dedi.

200 kişilik öğrenci yurdunu gezerek incelemelerde bulunan Vali Ataklı, yurdun yatakhane ve diğer bölümlerini gezerek incelemelerde bulundu. Görülen bazı eksikliklerin giderilmesi talimatını veren Vali Ataklı, öğrencileri herhangi bir ihtiyaç ve eksiklik hissetmemesi gerektiğini belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.