Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Vebal Diyen Gazeteci Bakın Hangi Veballer Altında!

Deniz Kurtoğlu / haberaksaray.com
23 Şubat 2019 13:29

Son günlerde ki yoğunluğumdan çok gerek görmedikçe yazmamaya çalışıyorum. Ta ki bazı şeyleri görüp de altında ki gerçekle, gün yüzünde gösterileni görene kadar.

Malumunuz geçtiğimiz haftayı partilerin listeleri ve listelere gösterilen tepkilerle kapattık. Kimi haklı tepkilerdi, kimi ise tamamen bazılarının çıkarlarına ters düştüğü için gösterilen hatta tepkiden öteye geçerek atılan iftiralar!

Beyler liste dediğimiz şey bir parti vasıtası ile vatandaşa hizmet etmek için yapılıyor. Sizlerin egolarını tatmin etmek için değil! Evet belki Aksaray’a hizmet etmiş bir belediye başkanının listedeki yerine tepkisini anlayabiliriz, hakta verebiliriz, lakin gazeteci olduğunu iddia eden ve aslında gazetecilik sıfatlarına sahip olmadığını cümle alemin bildiği, davaya hizmet ettiğini söyleyen ve aslında tek davasının para ve karı kız olduğunu cümle alemin bildiği bir adam müsveddesi kalkıp listelere itiraz ettiğinde altında ki gerçeğin farklı olduğunu herkes anlamıştır umarım!

Gazeteci müsveddesinin listeler açıklandıktan sonra yazdığı tepki yazısında, listenin belki de en sevilen ve en güvenilir, kimseye bir zararı dokunmamış ismi Ak Parti İl Genel Meclis birinci sıra adayı için yazdıkları birçok insan tarafından tepkiyle karşılandı. Bu yazıda ki eleştiri aslında eleştiri değil üstlere dokunamadığı için astlara bulaşmasıydı. Çünkü gazeteci müsveddesi kendisi de ‘’basının tarafsız olması gereklidir’’ ilkesini çiğneyerek Ak parti il genel meclisine talip olmuştu!

Şimdi bu gazeteci müsveddesine sormazlar mı, vebal vebal diyorsun bu memlekette senin altında kaldığın kadar vebal taşıyan var mı diye!

Soruyorum sayın Kaya ;

Son beş senedir kimlere ait hangi firmalardan sigortan usulsüz şekilde yattı! Çalışmadığın halde ödenen sigorta primlerin kimlerin sırtına yük olarak bindi, kimlerin vebalini aldın!

Hangi resmi kurumlar ve belediyelerden hakketmediğin ödenekler aldın!

Fetöcü camiaya yakınlığı ile bilinen hangi avukata hem seni ilk eşinden boşasın diye ücret ödeyip, hem de tanıdığı ve senin de göz koyduğun ismi lazım değil kadını seninle evlendirsin diye para ödedin! Birinden kadın istemek için ödenen paranın adı nedir!

Evli barklı, senin varlığından bile bile habersiz birçok kadını sosyal medya üzerinden taciz edip, hangilerini gecenin ta 2 sinde kardeş kardeşi aramaya cesaret edemediği saatlerde görüntülü arama gafletine düştün! Kadınların senle bir alakası olmadığı halde yuvalarına verdiğin zarar vebal değilmi!

Bak arkadaş bu yazdıklarımın ve daha fazlasının hepsine ait bilgi ve belge mevcut elimizde, sırf kendin aday gösterilmedin diye sağa sola çamur atma bence, çünkü bir parti es kaza seni aday gösterirse biz bu bilgi ve belgeleri halka ve aday gösteren partiye zaten ibraz edeceğiz!

Bir zahmet önce boynunda ki veballere bak! Kendi birinci derece akrabaların bile arkandan küfür ederek geziyor. Yaptığın sapkınlıklar ayyuka çıkmış durumda. Bir gün feci halde teşhir olacaksın demiş olayım! Çünkü yaptıklarını anlatmak için bekleyen onlarca kadın var! Memleket eğer senin gibilerinin idare ve tasarrufuna kalacaksa işte o zaman yandık. Şimdi otur kendi aldığın veballerin muhasebesini yap!

Derya Özaba
Komşu Köyün Delisi

ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. Bir Vatandaş dedi ki:

    Sayın hanım efendi kim bu “Kaya”