Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Veteriner Fakültesi’nde görev değişimi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Veteriner Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Hüdai İpek atandı. Yapılan devir-teslim töreninin ardından Prof. İpek, görevine başladı..

Veteriner Fakültesi’nde görev değişimi
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ağustos 2017 18:45

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Veteriner Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Hüdai İpek atandı. Yapılan devir-teslim töreninin ardından Prof. İpek, görevine başladı.

3 yıldır dekanlık yapan ve görev süresini tamamlayan Prof. Dr. Halil Selçukbiricik, Fakültenin gelişimi adına önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin’in de destekleriyle, bir tarım ve hayvancılık şehri olan Aksaray’a faydalı olmaya gayret ettiklerini ileten Selçukbiricik, eğitim çalışmaları, kliniklerin hazırlanması, tarım ve hayvancılıkla iştigal eden sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliklerinin sağlanması gibi konularda çalışmalar ürettiklerini belirtti. Buna, Fakültede görev yapan akademisyenlerin de ciddi katkılar sunduğuna değinen Selçukbiricik, “Dekanlık görevine yeni atanan Sayın hocamıza başarılar diliyorum. Kendisinin Fakültemize çok önemli katkılar sunacağı kanaatindeyim” dedi. Yeni dekan Prof. Dr. Hüdai İpek de, bugüne kadar yapılan çalışmalarla, Fakültenin kurumsal kimliğinin oturmaya başladığını ve şehirle son derece etkili bir iletişim kurulduğunu belirterek, “Hepimizin ortak amacı şehrimize katkı sunmak ve öğrencilerimiz için en iyi akademik ortamı sağlamaktır. Bugüne kadar yapılan güzel çalışmalara katkı sunmaya gayret edeceğiz” dedi.

Yapılan kısa açıklamaların ardından çiçek takdimleri gerçekleşti ve Prof. İpek yeni görevine başladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.