Dolar 32,3407
Euro 35,1132
Altın 2.239,20
BİST 8.887,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Yaşlıları ziyaret edip, hayır dualarını aldılar

Yaşlıları ziyaret edip, hayır dualarını aldılar
Aksaray Anadolu AŞ
20 Mart 2018 19:05

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki İl, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle İlimizdeki 100 Yaş üstü yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, hayır dualarını aldılar.

AK Parti Hükümetleri döneminde yaşlılar için yapılan hizmetleri anlatan İl Başkanı Altınsoy, 18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle ilimizde bulunan 100 yaş üstü yaşlı vatandaşlarımıza ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ellerini öpüp hayır dualarını alıyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında ilk olarak Ümmühan Teyzeye konuk olduk. Yaşlılarımızın hayat tecrübeleri bizim için çok önemli. Kültürümüzde yaşlıya hürmet vardır. Onlara gereken değeri vermek, ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevlerimiz arasındadır. AK Parti hükümetleri olarak yaşlılarımıza hizmet etmeyi bir görev edindik. Hükümetlerimiz döneminde hayata geçirilen, Evde Bakım Hizmetleri çerçevesinde yaşlılarımıza kişisel bakım, sağlık ve diğer alanlarda hizmetler veriliyor. Kısacası hiç kimseyi kimsesiz bırakmadan, büyük bir aile olduğumuzu gösteriyoruz. Bu çerçevede Ümmühan Kurt teyzemiz başta olmak üzere tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyorum. Yaşlılar Haftası kapsamındaki yaşlı vatandaşlarımızı ziyaretlerimiz hafta boyunca devam edecek ” dedi.

Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde yaşlı vatandaşların talep ve istekleri de dinleyen başkan Altınsoy, yaşlı vatandaşların dualarını da aldı. Kendisi için dua eden yaşlılara teşekkürlerini ileten Altınsoy, Programın sonunda yaşlı vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekinerek, bir gün değil uygun oldukları her zaman yaşlı vatandaşlara ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtti. Bir toplumun erdemi yaşlısına ve ihtiyaç sahibine verdiği, gösterdiği değerle ölçülür diyen Altınsoy, bu bilinçle hayata bakmayı kendilerine şiar edindiklerini de sözlerine ekledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.