Dolar 32,4584
Euro 34,7046
Altın 2.477,63
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
27°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 24°C

Yazgı, üniversite öğrencileriyle ‘Kariyer Sohbeti’nde buluştu

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler için düzenlenen “Kariyer Sohbetleri” adlı programının bu haftaki konuğu Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı oldu..

Yazgı, üniversite öğrencileriyle ‘Kariyer Sohbeti’nde buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
6 Aralık 2015 18:44

Aksaray Belediye Başkan Yazgı, ‘Kariyer Sohbetleri’ programı dâhilinde KYK Erkek Öğrenci Yurdunda öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Yazgı, yaptığı konuşmada Aksaray’ın tarihçesi hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan “Aşkın Sırrı Somuncu Baba” adlı filmin fragmanı sine vizyon aracılığı ile öğrencilere sunuldu

Başkan Yazgı, konuşmasında “Allah nasip etti Belediye Başkanı oldum ve göreve başladığım an şunu hissettim; onlara her noktada hizmet vermek, bunu hissedebilmek, İnsanların dileklerini, temennilerini, elinizden geldiği kadar yerine getirebilmek insanlara hizmet etmenin en güzel tarafı olduğunu hissettim. bu açıdan bakarak insanlarımıza hizmete devam ediyoruz. Mart ayında 2. yılımızı tamamlamış olacağız. Bu süre zarfında da seçim sürecinde vermiş olduğumuz sözler vardı. Elhamdülillah bunların birçoğunu bir Bir buçuk yıl içinde gerçekleştirdik. Geri kalan günlerde de daha büyük projeler yapmak suretiyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Tabi bunu yaparken de başkan yardımcılarımız, müdürlerimizle ve ekibimizle birlikte bu özveriyi Takım ruhunu göstererek en iyi noktaya varmak için çalışacağız.”

Programın sonlarına doğru Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın bir yılda Aksaray’a yaptığı hizmetlerin öyküsü kısa bir tanıtım filmi ile öğrencilere gösterildi. Başkan Yazgı, öğrencilerle yaptığı söyleyişi de onların isteklerini, görüş ve önerilerini dinledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.