Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
BİST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Yeni pazar yeri kayıtlarında son gün 15 Temmuz

Aksaray TOKİ bölgesinde hizmet verecek olan yeni pazar yeri kayıtları başladı..

Yeni pazar yeri kayıtlarında son gün 15 Temmuz
Aksaray Anadolu AŞ
13 Temmuz 2016 16:40

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Dede Özkaraca, Aksaray’ın en büyük yerleşim yerlerinden olan TOKİ bölgesinin en büyük sorunu olan pazar yeri ile ilgili çalışmaların başladığını belirterek, pazar yerinden yer isteyen esnafların Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırmalarını istedi.

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Dede Özkaraca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Aksaray’da nüfusun önemli bir kemsinin ikamet ettiği Cumhuriyet ve Yunus Emre mahallelerini içerisine alan TOKİ bölgesinin en büyük sorunlarından birisi daha ortadan kalkıyor. Bölgede Pazar günleri kurulacak olan Pazar yeri ile ilgili kayıtlarız başladı. Pazarcı esnaflarımızın mağdur olmamaları için Cuma akşam mesai bitiş saatine kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. Kayıtlar yapılırken Pazar günü şehrin diğer noktasında kurulu olan Fatih pazarında yeri olanların başvuruları dikkate alınmayacaktır” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.