Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
BİST 9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Yerel Buluşmalar toplantısının konuğu Emniyet Teşkilatı oldu

Yerel Buluşmalar toplantısının konuğu Emniyet Teşkilatı oldu
Aksaray Anadolu AŞ
12 Nisan 2018 16:49

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Yerel Buluşmalar” toplantısında bu hafta, kuruluşunun 173. yılını kutlayan emniyet teşkilatını konuk etti. Aksaray Emniyet Müdürlüğünde görevli emniyet mensupları ve Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezinde eğitim gören polis adaylarının katıldığı Yerel Buluşmalar toplantısında konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Teşkilatının huzur ve güvenliği sağlamak adına aldığı güvenlik tedbirlerinin her zaman takdir topladığını belirterek “Alınan tedbirler sayesinde insanlarımız rahat nefes alabiliyor. Ülkemizde suçla ve suçlularla mücadelede yetkili kurumum, emniyet teşkilatımız olduğu için bu teşkilat bizim can damarımızdır” diye konuştu.

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle, Yerel Buluşmalar toplantısında Emniyet Teşkilatına ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Polis Teşkilatının 173.yılını kutladı. 15 Temmuz’da emniyetin büyük sorumluluk alarak millet ile omuz omuza o gecede mücadele ettiğini aktaran Başkan Yazgı, “15 Temmuz da yaşadığımız o süreçte gece gündüz demeden çalıştınız. Sizin fedakârca çalışmanız, bizim için çok kıymetli ve çok değerliydi. Bizler, sizlerin sayesinde Aksaray’da rahat bir nefes aldık. Hem bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimizi acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Şehit Önder Güzel POMEM Müdürü Niyazi TURGAY, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, polislere sunum yapan Başkan Yazgı, Aksaray’da son 4 yılda yapılan ve halen devam eden projeleri aktardı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Projelerimizi ve hizmetlerimizi vatandaşlarımızın önceliğine göre biçimlendirmek en önemli önceliğimizdir” diyerek katılımcı belediyecilik anlayışı ile istişare toplantıları ile yatırımlarına şekil verdiklerini söyledi.

Emniyet mensuplarından gelen talep ve beklentilerini dinleyip not alan Başkan Yazgı, Aksaray’da yaşanan değişim ve dönüşümü anlattı. Aksaraylılara daha rahat yaşam alanları sunmak için çalıştıklarını kaydetti.

Emniyet Müdürü Ali Karabağ, düzenlenen program nedeniyle Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ’ya böyle bir program düzenledikleri için teşekkür etti. Böylesi toplantılarda bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı.

Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay ise “Şehrin güvenliği sağlanması açısından polis arkadaşlarımız gece gündüz çalıştılar, böyle bir güzel yemekte bizi bir araya getirdiğiniz için personelim adına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ederim” dedi.

Müzik eşliğinde devam eden programda, Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay ve öğrencileri ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ‘ya plaket vererek teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.