Dolar 32,5061
Euro 34,7169
Altın 2.487,48
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Yok etmeye çalıştıkları köylü milletin efendisidir

Yok etmeye çalıştıkları köylü milletin efendisidir
Aksaray Anadolu AŞ
1 Haziran 2018 23:28

İYİ Parti Milletvekili adayları ve beraberlerinde bulunan parti teşkilatları sanayi ve esnafı ziyaretlerinin 5. Gününde de esnafın sorunlarını dinlemeye devam etti.

16 senedir bol keseden dağıtılan ve hiçbir şekilde tutulmayan vaadlerin halkta yarattığı büyük hayal kırıklığını bizzat esnafın ve halkın ağzından dinleyen Ayhan Erel, “Biz senelerdir Aksaray halkının kandırılmasına üzülerek şahitlik ediyoruz. Niğde’ye kaptırılan hava alanının, gelmek bilmeyen demir yolunun, başka illere kaptırılan yatırımların yanlızca seçimden şeçime Aksaray’lının ağzına sürülen bir parmak bal olduğunu artık yanlızca biz değil vatandaşlarımızda anlamış durumda. Artık mumlar yassıya kadar bile yanmıyor.Halk bilinçlendi, halk isyan ediyor. Önümüzde ki 24 Haziran seçimlerinde halk bu vaadlerin muhataplarına hesap soracak. Bu kez dalga geçme sırası vatandaşta. Uçup giden vaadlerle halkla dalga geçenler bu seçimde boylarının ölçüsünü alacaklar. Türkiye’de, Aksaray’da yüzünü güneşe dönecek. 16 senelik karanlıktan sıyrılmanın vakti gelmiştir’’ şeklinde konuştu.

Gündüz farklı gece farklı seçim bölgelerinde halkla bütünleşen İYİ Parti Milletvekili Adayları ve parti teşkilatları iftardan sonrada Bağlıkaya Beldesini ziyaret ederek halkın beklentilerini dinledi. Tarım ve hayvancılığın yok edildiğinden şikayetçi olan vatandaş; üretemiyoruz, üretmek istesekte yurtdışından getirilen ürünler ile, baş gelemiyoruz, mazot fiyatlarına yetişemiyoruz,yerli tohum bulamıyoruz ve bunun gibi bir çok engelle karşılaşıyoruz,eti bile yurt dışından getirip hayvancılığıda öldürüyorlar. Biz birileri köylüyü de görsün, duysun dikkate alsın istiyoruz. Bizim artık boş vaadlere karnımız tok. Şimdi umudumuz İYİ Partide bizim sorunlarımızı çözse çözse İYİ Parti çözer, şeklinde ifadeler ile dertlerini dile getirdiler.

İYİ Parti Milletvekili adayı Ayhan Erel ise konuşması esnasında ‘’ biz çiftçimizin ve hayvancımızın çektiği sıkıntıları senlerdir bağıra bağıra söyledik, bizim serzenişlerimiz karşısında iktidar partisi tarım ve hayvancılık gelişiyor söylemleri ile halkın gözünü boyamaya çalıştı. Üretimi duran köylü, tezgahlarda,raflarda tek bir yerli ürün bulamayan vatandaş ise duruma geçde olsa uyandı. Oysa yok etmeye çalıştıkları köylü halkın efendisi idi. Onlar ki kendi üstlerinde efendi de paşada görmek istemediler. Elleri ile bu vatanın efendilerini yok etmeye çalıştılar. Gün köylüye bu eziyeti yapanlara, vatandaşını dışarıya mahkum edenlere dur deme günüdür. Köylünün yeniden Milletin efendisi olduğu günler İYİ Parti iktidarı ile gelecektir. Önümüz de bir aydan kısa bir zaman dilimi kaldı. Artık vatandaşlarımız boş vaadlere karnının tok olduğunu sandıkta İYİ Partiye gösterdiği teveccüh ile gösterecektir’’ dedi.

İYİ Parti adayları ve parti teşkilatları gece geç vakitlere kadar ziyaretlerini sürdürerek çalışmalarına devam etti.. (HaberAksarayCom)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.