Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Yöresel Ürünler Fuarı’nda Aksaray rüzgarı

Aksaray Ticaret Borsası Antalya’da düzenlenen 6. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Ulusal pazarlarda yer alan şehrimizin önde gelen süt fabrikalarının ürünlerini sergileyerek ulusal düzeyde Aksaray’ın tanıtımına katkı sağlıyor..

Yöresel Ürünler Fuarı’nda Aksaray rüzgarı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ekim 2015 20:21

6. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) odak noktası olan Aksaray Ticaret Borsası Aksaray’ın tanıtımına katkı sağlarken Aksaray ürünlerinin ulusal pazarlarda ve Türkiye ye tanıtılmasına destek oldu.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Muammer Türker, oda / borsa başkanlarının ve birçok milletvekilinin ziyaret ettiği Aksaray standında, misafirlere yöresel ürünler ikram edildi.Fuarda Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Fuarı ziyarete gelen misafirlerlede birebir ilgilenerek ilgi odağı oldu. 5 gün sürecek olan 6. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX)Aksaray’ın Öz sermayesi olan Kaşar Peyniri, Beyaz Peynir, Ceviz, Ceviz Reçeli, Ay Çekirdeği, Kabak Çekirdeği, Krem Peynir, Eski Kaşar, gibi ürünler sergilenmeye ve Türkiyeye tanıtılmaya devam edecek.

6. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) konu ile alakalı bir açıklama yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Ökzök amaçlarının; Aksaray’ın tanıtımına destek olmak, Aksaray da üretilen ürünlerin UlusaL pazarlarda yer almasını sağlayarak Aksaray’ın marka şehir haline gelmesi olduğunu belirtti.

Özkök “Antalya’da düzenlenen 6. Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) katıldık. Fuar 5 Gün sürecek ve biz bu 5 gün içerisinde Aksaray’ımızın markaları olan Kaşar Peyniri, Beyaz Peynir, Ceviz, Ceviz Reçeli, Ay Çekirdeği, Kabak Çekirdeği, Krem Peynir, Eski Kaşarını burada tanıtmaya yeni pazarlar oluşturmaya ve Aksaray’ımızı marka şehir yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.biz burada halkımızın yoğun ilgi ve alakası ile karşılandık. Buda bizi ziyadesi ile memnun etti. Bu tür fuarların ihtiyaç olduğunu bir kere daha anlamış olduk.Bugün kapılarını açan fuarda standımız büyük ilgi gördü. 5 gün boyunca misafirlerimize yöresel ürünlerimizden ikram edeceğiz. Vatandaşlarımız Aksaray ürünlerini gördüklerinde gözleri kapalı gelip ürünler ve Aksaray hakkında bilgiler alıp bir nebzede olsa hasret gideriyorlar. Son olarak Yöresel Ürünler Fuarı’nın (YÖREX) gerçekten ihtiyaç olduğunu ve devamının olması gerekiğini görüyoruz. Bu fuarın açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor fuarın devamlı olmasını diliyor saygılar sunuyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.