Dolar 32,5803
Euro 34,9119
Altın 2.437,17
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Yozgat Şehit Aileleri ve Gazileri Aksaray’da

Yozgat Şehit Yakınları ve Gazilerinden oluşan heyet Yozgat Valiliğince düzenlenen gezi programı kapsamında Aksaray’a geldi.

Yozgat Şehit Aileleri ve Gazileri Aksaray’da
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ekim 2017 00:20
Yozgat Şehit Yakınları ve Gazilerinden oluşan heyet Yozgat Valiliğince düzenlenen gezi programı kapsamında Aksaray’a geldi.
Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi,  Yozgat  Valisi Kemal Yurtnaç’ın eşi Dilek Yurtnaç Hanımefendi ile şehit yakınları ve gazileri ziyaret için geldikleri Somuncu Baba Külliyesinde karşıladı.
Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ ile misafirlerini ağırlayan Yeşim Pekmez Hanımefendi; Somuncu Baba’yı kabri başında ziyaret ederek dua eden misafirleri ile yakından ilgilenerek şehit yakınları ve gazileri Aksaray’da görmekten duydukları memnuniyeti iletti.
Somuncu Baba minyatür müzesini gezerek Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba’nın hayatı hakkında bilgi alan heyet daha sonra Seyir terasında gün batımı izledi.
Yeşim Pekmez Hanımefendi,  Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın eşi Dilek Yurtnaç Hanımefendi himayesinde düzenlenen gezi programına katılan şehit yakınları ile bir süre sohbet etti. Misafirlerine Aksaray’ı anlatan Yeşim Pekmez Hanımefendi; şehit ailelerini daha geniş bir zamanda Aksaray’da görmekten memnuniyet duyacaklarını belirterek ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
Heyet daha sonra Aksaray’dan uğurlandı..
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.