Dolar 32,3308
Euro 35,1814
Altın 2.247,37
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Zabıta Teşkilatı’nın 190. kuruluş yıl dönümü

Zabıta Teşkilatı’nın 190’ıncı kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası nedeniyle Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Çoban, Ulaşım Hizmetler Müdürü Ali Akay ve Zabıta Memurlarından oluşan heyet Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti..

Zabıta Teşkilatı’nın 190. kuruluş yıl dönümü
Aksaray Anadolu AŞ
3 Eylül 2016 15:42

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini aktaran Zabıta Müdürü Murat Çoban, zabıta personeli olarak günün her saatinde Aksaray için görev almaya hazır olduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise ziyarete gelen heyete teşekkür etti ve Zabıta Teşkilatının yerel yönetimlerin en köklü teşkilatı olduğunu belirtti.

Başkan Yazgı, açıklamasının devamında “Zabıta teşkilatımızda, halkla direk temas halinde olan bir birimimiz. Bizim öncelikli amacımız halk sağlığı. Sizlerde halkımızın sağlığı, huzuru ve güvenli ulaşımı için görevlerinizi yerine getiriyorsunuz. Bundan dolayı tüm zabıtalarımıza teşekkür ediyorum. Bizler her birimimizle bir ekibiz, en iyi hizmeti yapmak ve halkımızın duasını almak için buradayız” diyerek Zabıta Teşkilatının haftasını kutladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.