Dolar 32,3366
Euro 35,1967
Altın 2.247,97
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Zabıtalar, Şehitler anısına fidan dikti

Aksaray Belediyesinde görevli zabıta memurları Orman Haftası etkinliği çerçevesinde Kılıçarslan tepesinde şehitler anısına 250 fidanı topraklarla buluşturdu.

Zabıtalar, Şehitler anısına fidan dikti
Aksaray Anadolu AŞ
8 Nisan 2017 16:49

Aksaray Belediyesinde görevli zabıta memurları Orman Haftası etkinliği çerçevesinde Kılıçarslan tepesinde şehitler anısına 250 fidanı topraklarla buluşturdu. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de fidan seferberliğine destek amaçlı olarak hazırlanan sahada fidan dikimini gerçekleştirdiler.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, insanlarda çevre bilinci oluşturmak ve gelecek nesillere yeşil bir Aksaray bırakmak için Şehitler anısına 250 çam fidanını diktiler.

Kılıçaslan Tepesinde hazırlanan sahaya Belediye Meclis üyeleri ile gelen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’da ağaçlandırma faaliyetlerine dikkat çekerek “Belediye olarak doğaya ve tabiata her zaman saygılıyız. Projelerimizi ve insanlarımıza hizmetlerimizi ise çevreye duyarlı olmaya her zaman özen gösteriyoruz. Gelecek nesillere yeşil bir Aksaray bırakmanın gayretindeyiz. Şimdi ise Kılıçarslan tepesinde toprak kaybını ve erozyonu önlemek adına şehitlerimiz anısına fidan dikiyoruz. Bu konuda duyarlılık gösteren belediye personellerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ardından Başkan Yazgı öncülüğünde zabıta memurları fidanları tek tek toprakla buluşturdu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.