Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Zeytin Dalı Harekâtı’na Aksaray’dan anlamlı destek

Zeytin Dalı Harekâtı’na Aksaray’dan anlamlı destek
Aksaray Anadolu AŞ
14 Şubat 2018 00:56

Aksaray’da Zeytin Dalı Harekatına destek için Aksaray Belediyesi ve Aksaray ÖNDER İmam Hatipler Derneği tarafından “Mehmetçik İçin Duaya” adlı sabah namazı programı düzenlendi.

Ulu Camide düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray ÖNDER İmam Hatipler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan namazın ardından cami avlusunda toplanan vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı’nın başarıyla sonuçlanması için kurbanlar kesildi dualar edildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı konuşmada, Afrin’de devam eden operasyona dualarla destek olmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Terör devleti oluşturmak isteyenlere gereken cevabın verildiğini belirten Yazgı, şöyle konuştu: “Artık dünya Türkiye olmadan, bizim isteğimiz olmadan bir şeyler yapılamayacağını anladı. Onların hedefi terör devleti oluşturmaktı, bu maksatla çalışmalarını yapıyorlardı. Ama Türk milleti olarak kahraman ordumuzla beraber orada gereken cevabı herkese verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Operasyonda şehit olan kahraman askerlerimize buradan dualarımızı gönderiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Bu bizim birliğimiz ve beraberliğimiz için, bütünlüğümüz için çok önemli.”

Aksaray ÖNDER İmam Hatipler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar ise etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Şehitlerimize ve gazilerimize dualar ettik. Onlar için kurban kestik, hatim dualarını yaptık. Her ne kadar bedenen kahraman Mehmetçiğimizin yanında olamasak da gönlümüzün, yüreğimizin, kalbimizin onlarla beraber olduğunu bilmelerini istiyoruz.” dedi.

Camiden çıkan vatandaşlara Aksaray Belediyesi tarafından çorba ikram edildi. Program sonrası Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki vatandaşlara emekliler dinlenme evinde simit ve çay ikramında bulunuldu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.