Dolar 32,3308
Euro 35,1814
Altın 2.247,37
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Zihinsel engelli kişiden haber alınamıyor

Aksaray’da 2 gün önce kaybolan zihinsel engelli kişiden haber alınamıyor..

Zihinsel engelli kişiden haber alınamıyor
Aksaray Anadolu AŞ
4 Aralık 2016 22:18

Aksaray’da 2 gün önce kaybolan zihinsel engelli kişiden haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Taşpınar Beldesi’nde oturan zihinsel engelli Ferhat Örün (35), 2 Aralık Cuma günü gezmek amacıyla evden ayrıldı.

Örün’ün bir daha eve dönmemesi üzerine yakınları durumu yetkililere bildirdi.

Aksaray Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerinden (UMKE) oluşan yaklaşık 20 kişilik ekip, Örün’ün en son görüldüğü yer olan merkeze bağlı Bağlıköy mevkisinde başlattığı arama çalışmalarına devam ediyor.

AFAD Aksaray İl Müdürü Cezmi Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Örün’ün bulunması için yaklaşık 6 saattir çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kayıp kişinin bulunması için kamera kayıtlarını incelediklerini ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:

“Kayıp vatandaşımız, Aksaray merkezden Organize Sanayi Bölgesine kadar yürüyerek gelmiş. Aramalarımızı o bölgede genişlettik. Bağlıköy, Yuva, Kargın, Karacaören, Gözlükuyu ve Helvadere köylerinde konuyla ilgili anonslar yaptık. Anonslardan sonra Bağlıköy’de bir vatandaşımızın Ferhat ile karşılaştığı bilgisi geldi bize. Bu bölgedeki aramalarımız devam ediyor. Buradaki boş binalara, yol kenarlarına, mağaralara ve kaya oyuklarına bakıyoruz. Niğde Emniyet Müdürlüğünden iz köpeği talep ettik. Şu an AFAD ve UMKE’den oluşan 20 kişilik ekiple 6 farklı noktada aramalarımızı sürdürüyoruz.”

ferhat-orun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.