Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

​Patentli ‘’Sessiz Tıklama’’ teknolojisine sahip Yeni Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti

Sessiz Tıklama teknolojisine sahip Yeni MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti, 90’dan fazla gürültü azaltma özelliği sayesinde …

​Patentli ‘’Sessiz Tıklama’’ teknolojisine sahip Yeni Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti
Aksaray Anadolu AŞ
27 Şubat 2021 02:36

Sessiz Tıklama teknolojisine sahip Yeni MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti, 90’dan fazla gürültü azaltma özelliği sayesinde kullanıcılarına tıklama sesi olmaksızın benzer tıklama ve yazma deneyimi sunuyor.

Logitech, en çok tercih edilen klavye ve mouse kombinasyonu MK270’e göre sesi 90 azaltılmış olan, ‘’Sessiz Tıklama’’ teknolojisine sahip, yeni MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Setini duyurdu. Dayanıklı ve konforlu yapısıyla dikkat çeken, grafit ve beyaz renk seçenekleri bulunan klavye & mouse seti, yeni ‘’Sessiz Tıklama’’ özelliğiyle sessiz bir deneyim vadediyor.

Yeni seriyle ilgili açıklamalar yapan Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “İster evde ister ofiste çalışın, yaratıcılığa, öğrenmeye ve üretkenliğe en büyük zararlardan birisi gürültüdür. Yeni MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Setindeki Sessiz Tıklama teknolojimiz, odağınızı işinize çevirmenizi sağlıyor ve sizi çevredeki dikkat dağıtıcı tüm unsurlardan uzaklaştırıyor. Yeni sessiz kombinasyon sayesinde en çok satan klavye ve mouse setinin tanıdık rahatlığını ve hissini en sessiz şekilde yaşayacaksınız! ”diyor.

Sıvıya karşı dayanıklı tuşlara ve tasarıma sahip olan klavye, uzun süre kullanım vadederken, 36 aya kadar pil ömrü sağlıyor. Sağlam ayaklara sahip klavye kişisel ihtiyaçlara göre eğim alabiliyor. Rahat ve kompakt mouse’un yumuşak kaydırma tekerleği ise bu sessiz deneyimi tamamlıyor.

Mouse, 18 aylık pil ömrünün yanı sıra üzerinde açma ve kapama tuşları bulunduruyor. Logitech’in küçük, tak ve unut kablosuz alıcısı ile 10 metreye kadar güçlü, kablosuz bağlantı sağlıyor.

MK295 için tavsiye edilen satış fiyatı: 269 TL

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.