Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Ak Parti heyeti belde ve köylerde vatandaşlarla buluştu

Ak Parti heyeti belde ve köylerde vatandaşlarla buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
23 Nisan 2023 11:53

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma ziyaretleri çerçevesinde Taşpınar, Helvadere ve Sağlık Beldelerine giden İl Başkanı Hamza Aktürk, “Bayram gönüllerde yer alınca güzel” dedi.  

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma ziyaretleri çerçevesinde Taşpınar, Helvadere ve Sağlık Beldelerine giden İl Başkanı Hamza Aktürk, “Bayram gönüllerde yer alınca güzel” dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Aksaray genelinde, “Bayramda biriz beraberiz” sloganıyla ziyaret programı gerçekleştiren AK Parti Aksaray İl Başkanlığı belde ve köylerde vatandaşlarla buluştu.

İl Başkanı Hamza Aktürk ve beraberindeki Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Av. Sinan Özkan ile İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Meclis Üyesi Abdi Okur Taşpınar, Helvadere ve Sağlık beldesinde ziyaret gerçekleştirdi.

Diğer yandan Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Milletvekili Adayları Hüseyin Altınsoy ve Sevinç Kasal ise Topakkaya ile Bağlıkaya beldelerini ziyaret etti.

Beldelerdeki esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti heyeti yaklaşan 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri öncesi vatandaşların taleplerini dinledi. Yapılan ve planlanan projeler hakkında bilgi veren AK Partili heyet bayram boyunca belde ve köylerde ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Bayramların gönüllerde yer alınca güzel olduğunu belirten İl Başkanı Hamza Aktürk, “Yüce rabbimiz bizleri mağfiret ayı Ramazan’ın ardından yine bir bayrama daha kavuşturdu. 1 ay boyunca tuttuğumuz oruçlar ve ibadetlerimizin mükâfatı olarak kavuştuğumuz Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni eder, tüm vatandaşlarımızın mübarek bayramını tebrik ederim. Partimiz tüm teşkilatları ile bayramda da gönül işi görevini yerine getirmeye devam ediyor.

Bayramlar gönüllerde yer alınca güzeldir ki, tüm teşkilatlarımız belde ve köylerimizde esnaflarımızla, vatandaşlarımızla, gençlerimizle ve büyüklerimizle bayramlaşıyor. Gönüllerde yer alacağımız bir bayram olması temennisi ile tüm teşkilatlarımızla bu çalışmamızı bayram sonuna kadar sürdürmeyi planlıyoruz. Bayram öncesinde yorulmadan çalışmalarını sürdüren teşkilatımız, bayram ve seçim sonrasında da aralıksız yola devam edecek. Partimizin sloganında da belirttiğimiz gibi doğru adımlarla yola devam edeceğiz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.