Dolar 32,5314
Euro 34,9862
Altın 2.434,70
BİST 9.797,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Ak Parti heyeti umreye gidenleri uğurladı

Ak Parti heyeti Ortaköy’den kutsal topraklara Umre vazifesini yerine getirmek için gidecek olan kafileyi Ortaköy Merkez Alipaşa Camii’nden yakınları ile birlikte dualarla uğurladılar..

Ak Parti heyeti umreye gidenleri uğurladı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Ocak 2016 13:30

Uğurlamaya; AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı, Ortaköy İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kutsal topraklara Umre vazifesini yerine getirmek için gidecek olan yolcularıyla tek tek görüşülerek, hayırlı yolculuklar temennisinde bulunan Ak heyet, Umre ziyaretine giden vatandaşların ve onları uğurlamaya gelen ailelerin heyecanlarına ortak oldular.

Umre vazifesini yerine getirecek olan kafileye hitaben Ak Parti Heyeti; Allah niyetinizi kabul eylesin. Sabırla gider, gittiğiniz yerden de hayırlarla dönersiniz. Kutsal topraklarda Ülkemiz ve tüm dünya için hayırlısıyla dua edip hayırlısıyla inşallah dönersiniz dediler. Umre vazifesini yapacak olan kafile, karşılarında kendilerini uğurlamak için gelen Ak Heyet’e uğurlamadan dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.