Dolar 32,5293
Euro 34,9386
Altın 2.440,48
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 29°C
Az Bulutlu
Aksaray
29°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

AKETBİR’den kasaplık eğitiminin 3. sü düzenlendi

Aksaray Halk Eğitim ve Aksaray İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Tarafından Hayvan Kesim Elemanı (Kasaplık) eğitiminin 3. sü düzenlendi..

AKETBİR’den kasaplık eğitiminin 3. sü düzenlendi
Aksaray Anadolu AŞ
28 Ekim 2015 14:02

Et ve Et Ürünleri Ticareti yapanlar ve market zincirlerinin kasap elemanı ihtiyacını gidermek amacı ile açılan “ Hayvan Kesim Elemanı (Kasaplık) eğitimine yoğun ilgi oldu. Serhat Büyükleblebicinin eğitmenliğini yaptığı 5 gün 40 saat sürecek olan kurs sonrası başarılı olan kursiyerler kasap olarak iş imkânına kavuşmuş olacaklar.

Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Özkök Aksaray da istihdamı artırmak, yeni iş imkanları sağlamak ve Aksaray’ın ihtiyacı olduğunu gördüğümüz market zincirleri başta olmak üzere Et ve Et ürünleri ticareti yapanlar, kesimhaneler gibi alanlarda istihdam edilmek amacıyla bu kursumuzu açmış bulunmaktayız. Biz Sivil Toplum Örgütleri olarak öncü kuruluşlar olduğumuzu biliyor, sorumluluğumuzun farkında olmaya devam ediyoruz. Aksaray da hem Ticaret Borsası olarak hem de Kırmızı et üreticileri birliği olarak her türlü Eğitimi destekliyor ve desteklemeye de devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Sürekli olarak telaffuz ettiğim bir söz var “Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesaplayamazsınız” yani eğitime harcanan para hiçbir zaman boşa gitmeyecektir. Buraya katılan bütün kursiyerlerimizi cesaretlerinden dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Yapacakları ve atılacakları bütün işlerde başarılı olmalarını diliyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.