Dolar 32,5537
Euro 34,8763
Altın 2.428,26
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Aksaray Barosu’ndan kınama ve başsağlığı

Aksaray Barosu, İstanbul’da güvenlik güçlerimize yönelik gerçekleşen hain terör saldırısını lanetlendi.

Aksaray Barosu’ndan kınama ve başsağlığı
Aksaray Anadolu AŞ
12 Aralık 2016 17:44
İstanbul Beşiktaş’ta 10 Aralık’ta hain, alçak ve vahşice gerçekleştirilen bombalı saldırıda emniyet görevlisi ve sivil vatandaş olmak üzere toplam 44 kişinin şehit düşmesi ve 155 kişinin yaralanması ulusça hepimizde derin bir üzüntüye neden olmuştur.
PKK Terör Örgütünün askerimize yönelik saldırısını ve 44 vatan evladının şehit olmasını şiddetle kınıyor; terörden medet umanları, hangi amaçla olursa olsun terörü bir yöntem olarak benimseyenleri lanetliyoruz.
PKK terör örgütü ve onun arkasında, yanında yöresinde olanlar iyi bilmelidirler ki Türkiye Cumhuriyeti ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bir bütündür ve her türlü saldırıya, haince girişimlere karşın bu bütünlüğünü sürdürecektir. Bu odaklar yine bilmelidirler ki bu topraklarda ülke ve millet bütünlüğüne, devletin bağımsızlığına karşı saldırıya girişmiş nice bahtsızlar görülmüş; ancak milletten de hak ettikleri cevabı almakta da gecikmemişler; bu suretle tarihin çöplüğünde yerlerini almışlardır. Ne bu hain saldırı ve ne de bundan sonra girişilecek haince saldırılar, Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısını, tek vatan ve tek devlet eksenini değiştiremeyecektir.
İnsanlıktan nasibini almamış vahşi terör örgütleri vatanımızı bölemeyeceksiniz, aziz milletimizin birliğini bozamayacaksınız. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Aksaray Barosu olarak bütün güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu ve bedeli ne olursa olsun sonuna kadar yanlarında olacağımızı belirtir 10 Aralık İstanbul terör saldırısında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.