Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray Belediyesi EMI kongresine ev sahipliği yapacak

Aksaray Belediyesi EMI kongresine ev sahipliği yapacak
Aksaray Anadolu AŞ
17 Kasım 2022 10:13

Yönetim, girişimcilik, iletişim, eğitim ve ekonomi başta olmak üzere sosyal bilimlerin tüm alanlarında 2018 yılından bugüne organize edilen EMI Uluslararası Girişimcilik Sosyal Bilimler Kongresi’nin sekizincisi Aksaray Bilim Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Yönetim, girişimcilik, iletişim, eğitim ve ekonomi başta olmak üzere sosyal bilimlerin tüm alanlarında 2018 yılından bugüne organize edilen EMI Uluslararası Girişimcilik Sosyal Bilimler Kongresi’nin sekizincisi Aksaray Bilim Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

8. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresine 18 farklı ülkedeki 129 üniversiteden 333 akademisyenin katılacak. 17-19 Kasım tarihlerinde Aksaray Belediyesinin katkıları ile gerçekleştirilecek olan kongrede 213 bildiri sunulacak.

Sekizinci Kongreyle Birlikte Toplam Bin 550 Bildiri Sunulmuş Olacak

Alanın önemli bilimsel buluşmalarından birisi olan EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi, Özbekistan TEAM University, KKTC Doğu Akdeniz Üniversitesi, Kazakistan Turan Üniversitesi, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Dilkur Akademi başta olmak üzere, pek çok kurumun iş birliği ile organize ediliyor. Kongrenin ilki ve üçüncüsü Kıbrıs’ta, ikincisi Nevşehir’de, dördüncüsü İstanbul’da, beşincisi Makedonya’da, altıncısı Bosna Hersek’te ve yedincisi de Özbekistan’da düzenlendi. Aksaray’da düzenlenecek olan sekizinci kongrenin ardından toplamda 2 bin 540 akademisyenin hazırladığı bin 550 bildiri, ISBN’li Bildiriler Kitabında yayımlanmış olacak.

Kongrenin Açılış Töreni 17 Kasım 2022 Günü, Sabah Saat 09.00’da

Kongreye, Kazakistan, Kanada, Romanya, İngiltere, Yeni Zelanda, ABD, Nijerya, KKTC, Kırgızistan, Özbekistan, Azerbaycan, Arjantin, Pakistan, Gürcistan, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas ve Bangladeş’ten akademisyenler katılacak. 17 Kasım 2022 günü sabah saat 09.00’da Aksaray Bilim Merkezinde düzenlenecek olan Açılış Töreninde MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç bir konuşma yapacak. Açılış programında ayrıca Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Kongre Başkanı Prof. Dr. Himmet Karadal, KKTC’den Prof. Dr. Mustafa Tümer, Kazakistan’dan Turan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Gulzhanat TAYAUOVA, Azerbaycan’dan Devlet Pedagoji Üniversitesi Direktörü Doç.Dr.Yusif Aliyev, Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis, BAİBU Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asım Saldamlı, Doç. Dr. Mohammed Abubakar ve Nişantaşı Üniversitesi’nden Dr. Hazar Dördüncü de konuşacak.

Prof. Dr. Himmet Karadal ve Doç. Dr. İnci Erdoğan Tarakçı’nın moderatörlüğünü yaptığı “Yeni Çağda Girişimcilik” konulu açılış oturumunun ardından akademisyenler tarafından 25 oturumda 213 bildiri sunulacak ve değerlendirmeler yapılacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.