Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Aksaray Belediyesi’nden ‘Kimse Sokakta Kalmasın’ çağrısı

Aksaray Belediyesi’nden ‘Kimse Sokakta Kalmasın’ çağrısı
Aksaray Anadolu AŞ
3 Mart 2022 14:51

Aksaray Belediyesi evi olmayan vatandaşların soğuk kış günlerinde barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile başlattığı ‘Kimse Sokaklarda Kalmasın’ projesi ile vatandaşlara sıcak yuva oluşturmaya devam ediyor.

Aksaray Belediyesi evi olmayan vatandaşların soğuk kış günlerinde barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile başlattığı ‘Kimse Sokaklarda Kalmasın’ projesi ile vatandaşlara sıcak yuva oluşturmaya devam ediyor. Son yılların en çok yağış alan ve çetin kış mevsiminin yaşandığı Aksaray’da Belediye birçok farklı sosyal proje ile vatandaşların yanında oldu. Geceleri eksilerde seyreden hava şartları nedeniyle zor durumda kalan ve gidecek yeri olmadığı için sokaklarda yaşayan vatandaşlar tespit edilmeleri ve başvurmaları halinde bulundukları yerlerden alınarak uygun otellere yerleştiriliyor.

Aksaray Belediyesi olarak vatandaşların huzuru ve refahı için çalıştıklarını belirten Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, sokaklarda kalan vatandaşları misafir etmek istediklerini belirtti.

Aksaray Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı ile ortaya koyduğu tüm projeler gibi vatandaşların barınma ihtiyacının karşılandığı bu projede ücretsiz olarak yapılıyor. Bu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler.

Sokakta kimseyi soğukta bırakmak istemediklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Kışın bu çetin şartlarında, sıcak bir evi olmayan, şehrin bir yerlerinde dışarıda kalmış vatandaşlarımız olabilir. Bu düşünce ile sokaklarda kalmış vatandaşlarımız var ise onları misafir etmek istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşların bu konuda duyarlılık göstererek banka ATM’lerinde, oturma bankları üzerinde yatmak zorunda kalan vatandaşların 444 55 68 Nolu Aksaray Belediyesi Çağrı Merkezi Numarası, Belediyemiz Hizmet Masaları veya Zabıta Müdürlüğü ile irtibata geçmelerini rica etti. Sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşların, bilgi vermeleri halinde barınma ihtiyacının belediye tarafından karşılanacağı bildirildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.