Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksaray, Meral Akşener’i ağırlıyor

MHP Aksaray eski il başkanı Av.Ayhan Erel, 2 Mart 2016 Çarşamba günü ilimize gelecek olan MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener’in programına Aksaraylıları davet etti..

Aksaray, Meral Akşener’i ağırlıyor
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2016 12:20

MHP eski il başkanı Av.Ayhan Erel, “Genel Başkan adayımızın fikirlerini ve görüşlerini öğrenmek ve dinlemek için tüm Aksaray’lıları davet ediyorum” dedi.

MHP eski il başkanı Av.Ayhan Erel yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“1 Kasım genel seçimlerinde MHP 7 Haziran seçimlerine göre arzu edilmeyen bir netice ile karşı karşıya kalmıştır. MHP Aksaray il teşkilatı olarak tabandan, partimizin her kademesinden ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda MHP’deki bu düşüşün, başarısızlığın sebeplerini araştırmak üzere olağanüstü kongre toplanması ile karşı karşıya kaldık. MHP Aksaray ve Merkez ilçe teşkilatı olarak vatandaşların talepleri doğrultusunda 8 üst kurul delegesinden biri hariç 7 üst kurul delegesi olarak olağanüstü kongre toplanması için gerekli imzalarımızı attık. Bu imzalar MHP Genel Merkezi tarafından pek hoş karşılanmadı. Netice itibari ile 19 Şubat 2016 tarihi ile Aksaray İl teşkilatı ile Merkez İlçe teşkilatı Genel merkezin takdir ve tasavvufu ile kapatılarak yerine yeni arkadaşlarımız atandı.

MHP Aksaray il teşkilatının görevden alınması dolayısıyla eski içişleri bakanı, milletvekilimiz ve TBMM Başkan Vekillerinden Genel Başkan Adayımız Meral Akşener hanımefendi 2 Mart 2016 Çarşamba günü saat 15.00’de Aksaray’a gelecek ve saat 18.00’de de çok değerli hemşehrilerimizle buluşacaktır.

Meral Akşener hanımefendinin bilgisi, birikimi ve Türkiye gündemine hakim olması hasabi ile kamuoyu tarafından beğeni ve sempati ile takip edilmesi yapacağı toplantının çok olumlu ve coşku ile geçeceği konusunda izlenimler almaktayız. Biz görevden alınan teşkilat mensupları olarak tüm Aksaray’lı hemşerilerimizi Meral hanımı dinlemeye davet ediyoruz. Yapılacak bu toplantıda Meral hanımın fikirlerini görüşlerini öğrenmelerinde, kendilerini tanımalarında ileri de yapacakları siyasi tercihlerinde önemli rol oynayacağı düşüncesindeyiz.

Çarşamba günü saat 15.30’da Kurşunlu Cami önünde karşılamaya ve saat 18.00’de de Kültür Merkezindeki toplantıya davet ediyorum” dedi.

meral-aksener-aksaray-ziyareti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.