Aksaray’ın sevilen isimlerinden Müfettiş Turgut Yiğidim hayatını kaybetti
Aksaray’ın sevilen isimlerinden biri olan Emekli Tapu ve Kadastro Müfettişi Turgut Yiğidim, dün hayatını kaybetti.
Aksaray’ın, Emekli Tapu ve Kadastro Müfettişi Turgut Yiğidim, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Yiğidim’in vefatı, ailesi ve yakınları başta olmak üzere Aksaray halkı arasında büyük üzüntüyle karşılandı.
Yiğidim’in cenaze töreni, bugün Somuncu Baba Külliyesi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bedir Muhtar Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi..
Merhum Turgut Yiğidim’in yakınları, taziye dileklerini kabul ederken, sevenlerinden helallik istediler. Yiğidim, meslek hayatında gösterdiği başarıları ve Aksaray halkı için yaptığı hizmetlerle tanınan bir isim olarak biliniyordu.
Ailesi ve dostları, Turgut Yiğidim’in kaybından duydukları derin üzüntüyü dile getirirken, “Büyük bir insanı kaybettik, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandılar..
