Dolar 32,3411
Euro 35,0201
Altın 2.321,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Altınsoy: 20 yıldır olduğu gibi yine milletimiz kazanacak

Altınsoy: 20 yıldır olduğu gibi yine milletimiz kazanacak
Aksaray Anadolu AŞ
5 Şubat 2023 19:37

Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Altınsoy, muhalefetin, hangi masayı nerede kuracağız, hangi masayı nerede kaldıracağız hesabı içinde olduğunu belirtti.

Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Altınsoy, muhalefetin, hangi masayı nerede kuracağız, hangi masayı nerede kaldıracağız hesabı içinde olduğunu belirtti.

Altınsoy, “O masalarda milletin derdi yok. O masalarda sadece kendi geleceklerini planlıyorlar. Her ne plan yaparlarsa yapsınlar, 20 yıldır olduğu gibi yine milletimiz kazanacak” dedi.

‘20 YILDA ASIRLIK HİZMETLER YAPTIK’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatların dünya tarafından gıptayla izlendiğini aktaran Altınsoy, “Son 20 yılda asırlık hizmetler yaptık. Hayal olan birçok projeyi hayata geçirdik. Türkiye üzerine hiçbir zaman ortak bir projeleri ve düşünceleri olmayan 6+1 masanın derdi belediyelerde ve bakanlıklarda rant ve kadro paylaşımıdır. Ortak düşünceleri ise Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren ne varsa yıkacağız, iptal edeceğiz, durduracağız. Bunların millet gibi bir derdi yok. Daha kazanmadan ‘O bakanlık senin, bu bakanlık benim’ derdine düşmüşler” dedi.

‘İŞİMİZİ, İCRAATIMIZI MİLLETİMİZ BİLİR’

6+1 masanın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına karşı çıkılan bildirisine de değinen Altınsoy, “6+1 masa diye ifade edilen bir siyasi yapının toplantı sonrası yine ne diyecekler diye bekledik. Buldukları konu Erdoğan aday olamasın. Kendi kazanmaları değil, kendi adayları değil, rakibinin aday olmaması üzerine ortak karar aldılar. Aslında bu kararları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığının bir daha olacağının ilanıdır. Onlarda haklı karşılarında Cumhurbaşkanımız gibi bir rakip varken, her yolu deniyorlar ama boşuna. Anayasa ortada, yasa açık. Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığının önünde hiçbir engel yok. Korkunun ecele faydası yok. Seçim sürecindeyiz. Hiçbir endişemiz ve korkumuz yok. Seçim yokken de, varken buralardaydık, milletimizin yanında, sokaklardaydık. İşimizi, icraatımızı, milletimiz bilir. Milletimiz vefa, irfan sahibidir. 20 yıldır olduğu gibi bu seçimde de emaneti yine kime teslim edeceğini çok iyi bilir. En güçlü adayınızla gelin. Yine Cumhur İttifakı, yine milletimiz kazanacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.