Dolar 32,5384
Euro 34,8990
Altın 2.437,23
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Altınsoy, Bilgi Evi’ne yapılan çirkin saldırıları şiddetle kınadı

Aksaray Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yapılan çocuk oyun parkları ve yeni Cemaleddin Aksaray’i Bilgi Evi’ne yapılan çirkin saldırılara tepkiler devam ediyor..

Altınsoy, Bilgi Evi’ne yapılan çirkin saldırıları şiddetle kınadı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Aralık 2017 22:08

Aksaray Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yapılan çocuk oyun parkları ve yeni Cemaleddin Aksaray’i Bilgi Evi’ne yapılan çirkin saldırılara tepkiler devam ediyor.

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, çocuk parkları ve bilgi evine yapılan saldırıların vicdana ve insanlığa sığmayan bir davranış olduğunu belirterek, kamu mallarına yönelik bu çirkin saldırıları gerçekleştirenleri şiddetle kınadı.

Kamu Mallarına yapılan saldırıları bir nevi vatana ihanet olarak değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“Aksaray Belediyemiz tarafından halkımızın faydalanması amacıyla yapılan çocuk oyun alanlarının yakılarak tahrip edilmesi ve yine vatandaşlarımızın kitap okuması için şehrimize kazandırılan Bilgi Evi’nin camlarının kırılarak talan edilmesi, hepimizi derinden üzmüştür. Kamu malına zarar vermek bir nevi vatana ihanettir. İnsanlığa ve vicdana sığmaz. Çünkü Milletin parası, yetimin hakkı var bu yatırımlarda.

Kamu malı, insanların ortak kullanımına sunulan, herkesin yararlanma hakkı olan mallar ve hizmetlerdir. Bu mal ve hizmetler yine halktan toplanan vergi, bağış vb. yollarla tedarik edilir ve devlet malı olarak da adlandırılır. Yüce dinimizin insana yüklediği en önemli sorumluluklardan biri de emanete sahip çıkmak, ona hıyanet etmemektir. Kamu malının korunması da bu kapsamdadır.

Bizler Kamu malına zarar verenlerin en kısa sürede yakalanarak Adalete teslim edilmesini arzu ediyoruz. Bu arada Aksaray Halkımızdan da kamu malına sahip çıkmalarını, zarar verenleri görmeleri halinde emniyet birimlerine ihbar etmelerini önemle rica ediyoruz. Çünkü devletimizin hizmetlerine sahip çıkmak vatandaşlık görevidir. Aksaray’da yaşayan her vatandaşımızın da bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.