Dolar 32,4646
Euro 34,7363
Altın 2.435,13
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Başkan Altınsoy vatandaşlarla hasbihal ediyor

Başkan Altınsoy vatandaşlarla hasbihal ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mayıs 2018 22:35

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ramazan ayının girmesi ile ziyaretlerini artırarak devam ettiriyor. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelip hasbihal eden Başkan Altınsoy, Ramazanın bereketini birlikte yaşayacağız dedi.

Başkan Altınsoy, ziyaretler esnasında “Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma, sabır ve bereket ayı olduğunu ifade ederek, Ramazan ayının tüm İslam alemine güzellikler getirmesini diledi.

İslam Aleminin Ramazan Ayı’na Kudüs’de Müslümanlara yönelik yaşanan İsrail zulmünün hüznü ile girdiğini ifade eden İl Başkanı Altınsoy “Kudüs biz Müslümanların ilk kıblegahı ve en değerlimizdir. İslam alemi olarak Amerika ve İsrail’in Kudüs’e yönelik aldığı her türlü karar bizim için yok hükmündedir. Dünya üzerinde barış ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde başta Kudüs olmak üzere İslam dünyasının yaşadığı sıkıntıların bir an önce sona ermesi en büyük temennimizdir. Ramazan Ayı’nın bu manevi ikliminde dualarımız tüm İslam Aleminin birliği ve dirliği için olsun” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.