Aksaray Haber

Dolar 49,6918
Euro 55,7233
Altın 6.384,76
BİST 11.116,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 18°C

Başkan Dinçer iftar çadırında vatandaşlarla buluştu

Başkan Dinçer iftar çadırında vatandaşlarla buluştu
3 Nisan 2023 14:22

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ulu Cami önünde kurdurduğu çadırda vatandaşlarla birlikte iftar programına katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ulu Cami önünde kurdurduğu çadırda vatandaşlarla birlikte iftar programına katıldı.

Hergün binlerce vatandaşın ağırlandığı iftar çadırını Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ettiler.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar çadırında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. İftar saati yaklaştığında vatandaşlara yemek dağıtımını bizzat kendisi yapan Başkan Dinçer, tüm vatandaşların ramazan ayını tebrik etti.

İftar çadırında zengini, fakiri hep birlikte iftar yaparak önemli bir sosyal dayanışma ve paylaşmanın ortaya çıktığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; “İnancımızın ve Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak her yıl ramazan ayında yaptığımız gibi bu ramazanda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza değişik yardımlarda bulunuyoruz. Gündüz saatlerinde iftar çadırına gelemeyen vatandaşlarımıza sıcak yemek yardımı yapıyoruz. Gıda kolisi yardımlarımızı Ramazan ayında artırarak sürdürüyoruz. Şehrimizde ve köylerimizde ramazan pidesi ve Aksaray Tahinlisi dağıtıyoruz.

Bugün İftar çadırımızda orucumuzu vatandaşlarımızla birlikte açtık. İftar soframıza katılarak bizimle birlikte bu manevi havayı teneffüs ettikleri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimin ramazan ayını tebrik ediyor selam sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.