Dolar 32,2940
Euro 34,8099
Altın 2.414,56
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Açık
Aksaray
18°C
Açık
Sal 22°C
Çar 24°C
Per 24°C
Cum 19°C

Başkent Aksaraylılar Platformu iftarda buluştu 

Başkent Aksaraylılar Platformu iftarda buluştu 
Aksaray Anadolu AŞ
12 Nisan 2023 11:53

2018 yılından beri sürekli büyüyerek gelişen Başkent Aksaraylılar Platformu, bu yıl beşincisini düzenlediği iftar yemeğinde buluştu. 

2018 yılından beri sürekli büyüyerek gelişen Başkent Aksaraylılar Platformu, bu yıl beşincisini düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

Ankara Has Döner şubesinde gerçekleşen iftar yemeğine Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Yunus Elitaş’ta katıldı.

blank

Aksaray Ticaret Borsası, Ticaret Odası ve Ziraat Odası gibi STK’lar, Ankara’daki eski milletvekilleri, bürokrat, akademisyen,adli, askeri, müli idare personeli, iş insanları, esnaf ve sanayici hemşehrilerimiz bu yine bir araya geldi.

Deprem bölgesindeki görevi sebebiyle iftara katılamayan hemşehrimiz Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın selamlarını ileten platform başkanı Ahmet Dabanlı, deprem ve afetler sonrası vatandaşlarımızın bir bütün olup yardımlaştığını, millet bağının güçlü olduğunu söyleyerek, Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın dedi.

Bakan Yardımcısı Elitaş yaptığı konuşmasında hemşehrilerimiz ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

blank blank blank

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Gazi Üniversitesi Göğüs Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Olgun Arıbaş, ASBÜ Hukuk Fakültesi Başkanı Doç Dr. Yasin Söyler, Taşpınar Mağazaları ve Gamador İnşaat kurucusu Ertan Üşenmez, eski Milletvekili Mahmut Öztürk, Merhum Mehmet Altınsoy’un eşi Latife Altınsoy, Yargıtay Üyeleri Yılmaz Karaboduk, Mehmet Özdemir ve Ramazan Ülger, Sadi Somuncuoğlu’nun özel kalemi Salim Özyön başta olmak üzere iftara katılan pek çok hemşehrimiz birlikteliğin ve bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Platformun daha verimli ve üretken olması, akademi gibi çalışması için yeni faaliyetler yapmayı planladığını belirten Dabanlı, Aksaray STK’larının verdiği destek için teşekkür etti.

Bu topluluğun daha verimli ve üretken olması için yeni faaliyetler yapmayı planladıklarını belirten Platform Başkanı Ahmet Dabanlı, Aksaray STK’larının verdiği destek için teşekkür etti. Ankara’daki 55 bin hemşerimizin Aksaray için hizmete hazır olduğu söyledi. Başkent Aksaraylılar Platformunun kuruluşundan bugüne gelmesinde aktif rol alan Avukat Hasan Oğuz Altınkaynak, Şeker Fabrikalarından Özcan Yeğen, Enerji Bakanlığından EGMY İbrahim Akpınar, Türkiye Petrollerinden Ebil Çiçek, Sağlık bakanlığından Mümtaz Yavuz, Vakıflar Yönetim kurulu üyesi Adnan Er, Aknet Bilgisayar Kurucusu Selçuk Yıldırıcı, Tarım Bakanlığından Erdal Özyön, Şehriban Atak, Ramazan Karakoç, Çevre şehircilik bakanlığından yüksek inşaat mühendisi Hüseyin Yavuz , Sınav koleji Kızılay kurucusu Bedri Akyüz başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür edildi.

İftar programında Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, tüm hemşehrilerimize tahinli pide ikram etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.