Dolar 32,5639
Euro 34,8848
Altın 2.431,43
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Belediyenin ‘Akulaş’ mobil uygulaması hayata geçiyor

Belediyenin ‘Akulaş’ mobil uygulaması hayata geçiyor
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mayıs 2023 13:40

Aksaray Belediyesi ulaşımda mobil uygulamayı (AKULAŞ) hayata geçirerek vatandaşların telefonlarından ulaşmak istedikleri bilgilere daha doğru ve kolay bir şekilde erişmelerini sağlayacak.

Aksaray Belediyesi ulaşımda mobil uygulamayı (AKULAŞ) hayata geçirerek vatandaşların telefonlarından ulaşmak istedikleri bilgilere daha doğru ve kolay bir şekilde erişmelerini sağlayacak.

Günlük hayata büyük kolaylık sağlayacak olan mobil uygulama, Apple Store ve Google Play Store’’dan indirilebilecek.

PEKİ MOBİL UYGULAMA (AKULAŞ) NASIL KULLANILIR?

Mobil Uygulamadaki “Ulaşım” menüsünden herhangi bir durak numarası ile sorgulama yapılarak o duraktan geçen otobüsler görülebiliyor ve otobüsün durağa ne zaman geleceği öğrenilebiliyor.

Eğer durak numarası bilinmiyorsa telefonun konum bilgisi açılarak en yakın durakların listesine ulaşılabiliyor. Kullanıcılar dilerlerse AKULAŞ kartlarına dolum talimatı vererek bakiye sorunu yaşamayacaklar.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yeni mobil uygulama AKULAŞ hakkında şu görüşlere yer verdi. “Şehrimiz için akıllı ve teknolojik çözümler üretmeye devam ediyoruz. Uygulamaya koyacağımız yeni mobil uygulamamızla birlikte artık vatandaşlarımız şehrimizdeki tüm otobüs güzergahları hakkında en doğru bilgiye ulaşabilecek ve bu sayede gündelik yaşamdaki ulaşım planlarını daha net yapabilecekler. Aynı zamanda uygulama sayesinde vatandaşların istek ve şikayetlerini hızlı ve kolay bir şekilde iletme olanakları da olacak. AKULAŞ uygulamamız şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Aksaray Belediyesi’nin günlük hayata büyük kolaylık getirmesi amacıyla tasarladığı Mobil Uygulama ayrıca duraklara yerleştirilen kare kodun akıllı telefonla okutulmasıyla harici bir program kullanılmadan duraktan geçen otobüslerin listesi ve süresi de görülebiliyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.