Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

Bodrum Park Resort Nasıldır

Bodrum Park Resort Nasıldır
Aksaray Anadolu AŞ
23 Aralık 2022 15:43

Bodrum Park Resort, Türkiye’nin Ege bölgesinde yer alan dört yıldızlı çarpıcı bir tatil beldesidir. Güzel manzaralarla çevrili bu tesis, unutulmaz ve gerçekten keyifli bir tatil deneyimi yaratmak için bir dizi lüks olanak sunmaktadır. Özel plajının engin kumlarından zarif spa tesislerine kadar bodrum park resort‘ta herkes için bir şeyler vardır.

Tesis, ana restoranda geleneksel Türk mutfağından havuz barda hafif atıştırmalıklara kadar çeşitli yemek seçenekleri sunmaktadır. Daha fazla aktivite arayanlar, otel bünyesindeki tenis kortlarından yararlanabilir veya jet ski, su bisikletleri ve rüzgar sörfü tahtaları gibi su sporu ekipmanlarından birini kiralayabilir. Gece olduğunda konuklar, Bodrum Körfezi ve ötesinin nefes kesen manzarası eşliğinde açık hava amfi tiyatrosunda canlı eğlencenin keyfini çıkarmaya davetlidir.

blank

1. Sitenin Web Sitesini Kontrol Edin

İlk adım bodrum park resort web sitesini kontrol etmektir. Güncel promosyonlar ve özel teklifler hakkında bilgi almak için en iyi yer burasıdır. Ayrıca mevcut tesisler ve hizmetler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

2. Havuzu ve Spor Salonu’nu kullanın.

Tesisinize geldiğinizde yapmanız gereken ilk şey, havuz ve spor salonlarını kontrol etmektir. Tesisin bir spor salonu varsa, muhtemelen dersler de vereceklerdir. Bunlar, tatilde aktif kalmanın harika yollarıdır ve genellikle üyelik veya sınıf paketleri ile ilgili fırsatlar bulabilirsiniz. Ayrıca erken gelerek ya da geç kalarak tesisin olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu sayede kalabalıktan kaçınabilir ve tatilinizin tadını en iyi şekilde çıkarabilirsiniz.

3. Restoranların ve Barların Keyfini Çıkarın.

Bodrum Park Resort deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmanın bir başka harika yolu da tesis bünyesindeki restoran ve barlardan yararlanmaktır. Tatil yerlerindeki yiyecekler pahalı olabilir, ancak rahatlık ve çeşitlilik açısından genellikle buna değer. Ayrıca, özellikle indirimli içki saatinde veya bir paket anlaşma ile içeceklerde fırsatlar bulabilirsiniz. Akşamları yapacak bir şeyler arıyorsanız, birçok tatil beldesinde canlı müzik veya diğer eğlence seçenekleri bulunur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.