Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Evlerin Olmazsa Olmaz Eşyası Göz Alıcı TV Üniteleri Divanev’de!

Evlerin Olmazsa Olmaz Eşyası Göz Alıcı TV Üniteleri Divanev’de!
Aksaray Anadolu AŞ
25 Ocak 2023 12:49

TV Üniteleri televizyonun rahat bir şekilde izlenebilmesi için uygun yüksekliğe sahip olan ve çeşitli depolama alanları ile kullanım rahatlığı sunan mobilya çeşididir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte televizyonların sahip olduğu özellikler de başka bir boyuta taşınmıştır. Televizyonlar daha büyük ve ince ekranlı, görüntü kalitesi de oldukça yüksek özellikte üretilir. Bu açıdan bir evin önemli eşyası haline gelen televizyonlar için uygun mobilyalar tasarlanır. Dekorasyon açısından TV ünitelerinin odanızdaki diğer eşyalarla uyumlu renk ve tasarıma sahip olmasını tercih edebilirsiniz. Bu nedenle çok farklı modele ver renge sahip TV üniteleri bulunur. Modern tasarımları ile salonun havasını değiştiren bu mobilya çeşidi, görünümü dışında kolay kullanımınız için farklı işlevsel özelliklere de sahiptir. işlevsellik katan depolama alanları, kitaplık, raf ve çekmece gibi bölümler size konfor sağlar. Divanev TV ünite modellerinin modern çizgisi, farklı renk stilleri ile salonunuza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

TV Üniteleri Modelleri Nelerdir?

Günümüzde TV üniteleri salonların önemli mobilya eşyası durumundadır. Tasarımları ile salonun genel dekorasyonuna uyum sağlayan aynı zamanda çekmece ve raf sistemleri ile hem şık hem de işlevsel olan yeni modeller kullanıcıların beğenisine sunulur. Yüksek ayakları olan, alt kısmı dolap, üstü ise açık raf şeklinde olan modeller vardır. Metal ya da ahşap ayak tasarımları odanın genel havasına katkı sağlar. Ayrıca TV sehpasının yanında kapaklı dolap şeklinde olan, saklama alanı sağlayan modeller, kullanıcılar tarafından beğeni ile karşılanır. Bunların yanında kitaplık olarak da kullanılabilecek TV ünitesi modelleri en çok tercih edilenler arasındadır. Salonun büyüklüğüne göre farklı ebatlara sahip modeller her türlü ihtiyaca cevap verecek niteliktedir. Modern ya da minimal tarza sahip TV Üniteleri birçok zevke hitap eden tasarımlarla buluşur. Ahşap görünümlü olanlardan aynalı olanlara kadar çok farklı seçenekler tüketiciyle buluşur.

TV Ünitesi Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

TV ünitelerini seçerken dikkat edilmesi gereken ilk nokta evde yer alan koltuk ve diğer eşyalar ile uyum sağlamasıdır. Divanev’in sunduğu geniş ürün yelpazesi içerisinden salonunuza uyum sağlayacak televizyon ünitesini seçebilirsiniz. Spor ya da şık farklı tarzlara göre çeşitli modeller mevcuttur. Salonunuzun dekorasyonu ile örtüşen ürün seçmenin yanında boyut faktörü de önemlidir. Farklı uzunluk ve derinliklere sahip ürünler arasından salonunuz için en uygun olanını seçmelisiniz. Daha küçük alanlar için tasarlanan oldukça kullanışlı TV Ünitesi modelleri de bulunur. Aynı zamanda bir TV ünitesinden işlevsel olarak yararlanmak isterseniz Divanev’in farklı tasarımlarına göz atabilirsiniz. Alt kısmı dolap şeklinde olan aynı zamanda üstünde ve yanında kitaplık bulunan modeller sizin için uygun olabilir. Tarzınıza uygun, modern tasarımlı ve işlevsel ürünleri burada bulabilirsiniz.

Evinizin Dekorasyonuna Renk Katacak TV Ünitesi Fiyatları

TV üniteleri fiyatları üretiminde kullanılan malzeme kalitesine farklılık gösterir. Malzeme kalitesi arttıkça ürünün fiyatı da değişebilir. Bunun yanında ürünün boyutu da fiyatı belirleyen etkenler arasındadır. Ürünün büyüklüğü sahip olduğu depolama alanları ve üründe kullanılan kulpların ve ana malzemelerin kalitesi gibi faktörlere göre fiyatlar değişir. Daha küçük alanlar için depolama alanı az olan ya da hiç olmayan modeller de vardır. Bu modellerin fiyatları daha farklı olabilir. Divanev geniş ürün yelpazesi içinde kaliteden ödün vermeden farklı fiyat skalasına sahip ürünleri tüketici ile buluşturur. Soft renkler ve farklı stillere sahip özgün tasarımlar ile evin dekorasyonuna uyum sağlayan ürünler sunar. Oturma odaları ve salonların odağında yer alan televizyon ünitesi her tarza ve zevke hitap edecek çeşitliliktedir. İhtiyacınız olan modern çizgiye sahip, tasarımları ile beğeni toplayan mobilyalar için Divanev internet sitesini inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz modelleri size en yakın Divanev satış mağazasında yakından görerek satın alabilirsiniz..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.