Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Girişimci iş kadınlarından 10’uncu yıl kutlama programı

Girişimci iş kadınlarından 10’uncu yıl kutlama programı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Şubat 2019 13:05

Kısa adı AGİK olan Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği 10. Yılını coşkulu bir şekilde kutladı.Derneğe yeni üye olan 20 hanım girişimciye turuncu fular takıldı.

Okurlar Tesislerinde düzenlenen AGİK 10.cu Yıldönümü kutlama programına Aksaray Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan,eşi Asiye Bayhan, İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Namık Özkan, İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü İsrafil Aktürk, İŞKUR Müdürü Mahmut, Akkuş, SGK İl Müdürü Bilal Akgün, Milli Eğitim Müdürü Ömer Kartal, İl Tarım Müdürü Bülent Saklav, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, AHİLER Kalkınma Ajansı yetkilisi Resul Olcay, KOSGEP İl Müdürü Hakan Koçak ve çok sayıda davetli katıldı.

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, yaptığı konuşmada Derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında önemli bilgiler aktardı.

Zeybek gösterisi programa renk katarken, Dernek Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, derneğe sağladıkları katkılardan dolayı Aksaray Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı ile daire müdürlerine Teşekkür plaketi verdi.

Daha sonra AGİK’e yeni üye olan 20 hanıma, protokol eşleri tarafından derneğin simgesi olan turuncu renkli fular takıldı.

Gecenin en anlamlı bölümü ise 10. Yıl Pastasının kesilme anı oldu. Dernek Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yargı’nın eşi Hasibe Yazgı ve derneğe üye tüm hanımlar 10.Yıl Marşı eşliğinde 10. Yıl pastasını keserek yıldönümünü coşkulu bir şekilde kutladılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.