Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 13°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
13°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

iPhone 13 Pro’nun Yüksek Kaliteli Görüntüleri Yayınlandı

Akıllı telefonlar, teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık günlük hayatımızın büyük alanını kaplayan bir modülü haline geldi. Bu durum da yeni …

iPhone 13 Pro’nun Yüksek Kaliteli Görüntüleri Yayınlandı
Aksaray Anadolu AŞ
17 Şubat 2021 20:00

Akıllı telefonlar, teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık günlük hayatımızın büyük alanını kaplayan bir modülü haline geldi. Bu durum da yeni çıkacak akıllı telefonlar için olan merakın doğal olarak artmasına sebep oluyor. Akıllı telefonların dizaynları, teknik ayrıntıları ve farklı bilgileri de daha piyasaya sürülmeden birtakım kişi yahut kurumlar tarafından çeşitli argümanlarla ortaya çıkarılıyor. Bugün de önümüzdeki aylarda çıkması planlanan iPhone 13 Pro için birebir durum oldu.

Son vakitlerin en çok beklenen akıllı telefon serilerinden biri de elbet ki iPhone 13 serisi. Technizo Concept isimli bir grafik dizayncı, LetsGoDigital ile iş birliği yaptı ve serinin en güçlü modeli olacak iPhone 13 Pro’nun dizaynını gözler önüne serdi. Takım bunu yaparken daha evvel iPhone 13 Pro hakkında çıkan bilgileri kullandı ve telefonun dizaynını bu bilgilere nazaran gerçekleştirdi.

İşte iPhone 13 Pro’nun konsept tasarımı:

blank

iPhone 13 yahut iPhone 12s olarak isimlendirilmesi beklenen yeni iPhone serisi işte bu türlü gözükecek. Aygıtın iPhone 12’ye olan benzerliği, serinin isminin ‘iPhone 12s‘ olacağına işaret ediyor üzere. Aygıtın ön tarafında 120 Hz yenileme suratı sunan gelişmiş bir AMOLED ekran bulunacak. Yeni iPhone serisinde bulunacak olan parmak izi tarayıcısı da bu AMOLED ekranın içerisine gömülü formda gelecek.

blank

Aygıtın art tarafında ise son iPhone serilerinde gördüğümüz üzere dikdörtgen bir kamera heyetimi görmekteyiz. Yayınlanan fotoğraflarda ve görüntüde yeni iPhone’un mor, sarı, krem, kırmızı ve siyah renklerde olduğunu görebiliyoruz.

blank

Bunun yanı sıra Technizo Concept, Apple’ın çok kıymetli bir yapı ve tasarım değişikliğine gidecek bir modeli katiyetle piyasaya süreceğini belirtiyor. Bu değişiklik de son vakitlerde birçok akıllı telefon konseptinde gördüğümüz kablolu şarj girişinin kaldırılması. Bu halde aygıtların suya ve toza karşı daha sağlam olması hedefleniyor.

iPhone 13 Pro’nun konsept tasarım görüntüsü:

iPhone 13 serisi ve katlanabilir iPhone ile ilgili bilinen her şeyi anlattığımız görüntümüzü aşağıdan izleyebilirsiniz:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.