Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri devriyede

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri sorumluluk alanlarında meydana gelebilecek olaylara karşı devriye faaliyetlerini sürdürüyor.
Havaların ısınmasıyla birlikte insan hareketliliğinin artması nedeniyle, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri, Kapadokya sınırları içerisinde yer alan Selime, Belisırma ve Ihlara Vadisini kapsayan turizm bölgelerinde devriye faaliyetlerine devam ediyor.
Motosikletli Asayiş Timleri; bölgeyi ziyarete gelen yerli/yabancı turistlerin can ve mal güvenliğini sağlamak, tarihi ve doğal yapısı itibariyle bölgede meydana gelebilecek kaçak kazı olaylarına engel olmak ve olası olaylara daha seri bir şekilde müdahale etmek amacıyla gün boyu devriye faaliyeti icra ederek denetimlerini sürdürüyor.
İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve meydana gelebilecek olası olayların önlenebilmesi amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi..