Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Karatay: Milletin sesi, Türkiye’nin partisi 15 yaşında

AK Parti’nin 15. Kuruluş yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamada İl Başkanı Abdulkadir Karatay; Ülkemizin, insanlarımızın yegane umudu olan Ak Parti Türkiye’nin omurgası olan bir parti olduğunu vurguladı..

Karatay: Milletin sesi, Türkiye’nin partisi 15 yaşında
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ağustos 2016 00:08

Ak Parti ile birlikte Türkiye’de birçok şeyin değiştiğini ifade eden il başkanı Karatay, 15 yıllık süre zarfında ülkemize kurulduğu günden bu güne kadar millete hizmet etmeyi kendine şiar edinen partimiz, milletin efendisi değil hizmetkarı olmuştur. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın önderliğinde siyasi hayatına devam eden partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, partisi olarak kurulduğundan bugüne kadar, hizmet siyasetinin adresi olmuş, gönüllerde taht kurmuştur,

Ak Parti’nin 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğunda Türkiye’de bir enkaz bulunduğunu hatırlatan il başkanı Karatay şunları söyledi. “Ekonomik krizden henüz çıkamamış olan ülkemiz 6 sıfırlı parasıyla, IMF’den her yıl aldığı borçlarla adeta Osmanlı’nın son dönemlerindeki muameleyi görüyordu. Başbakanımız ve Ak Parti o gün tek başına iktidarı teslim eden milletin güvenini boşa çıkarmadı ve yaptığı hizmetlerle milletin partisi olduğunu ortaya koydu. Girdiği bütün seçimlerin tek galibi olan Ak Parti yalnızca ülkemizi ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda rahatlatmamış aynı zamanda dünyanın da örnek ülkesi olmasını sağladı. Adını gururla andığımız bir Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, göğsümüzü kabartan bir Türkiye Cumhuriyeti var. Ak Parti olarak kurulduğumuz 15. Yıl, İktidara geldiğimiz 14 yıldan beri milletimizin başını öne eğdirmedik. Yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk. Bundan sonra da milletimizin de desteğiyle var gücümüzle milletimizin selameti için çalışmaya ve birilerinin değil milletin iktidarı ve hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” dedi. Bu duygu ve düşüncelerle millete hizmet yolunda olan partimizin kuruluşunun 15. Yıl dönümünü kutluyor, teşkilatımıza, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Ayrıca İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Ak Parti Genel Merkezde düzenlenen 111. İl Başkanları Toplantısının Ardından, Ak Partinin 15. Kuruluş yıl dönümü programları kapsamında geçtiğimiz Pazar günü, beraberindeki Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş, İl Genel Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün ve Teşkilat Mensupları ile birlikte programın yapıldığı alanda bulundular..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.