Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 14°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Longosphere Glamping ile Bungalov Otel Rahatlığı

Longosphere Glamping ile Bungalov Otel Rahatlığı
Aksaray Anadolu AŞ
17 Şubat 2023 21:31

Günlük rutinlerden sıkıldığınız ve şehir hayatından uzaklaşmak istediğiniz zamanlarda Longosphere ile doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Temiz hava, sakin ve dingin bir ortam sunan tesis, farklı etkinlikler ile sizlere yeni heyecanlar sunmayı amaçlar. Siz de İğneada Longoz ormanlarında bungalov otellerin rahatlığında bir deneyim yaşayabilir, keyifli bir kamp süreci geçirebilirsiniz.

Tüm detayların düşünüldüğü ve sizler için özel olarak hazırlandığı kamp alanında kendinizi yenileme şansı elde edebilirsiniz. Doğa ile bütünleşmek için Longosphere’i tercih edebilir, tabiatın doğal zenginliklerini keşfedebilirsiniz. Eğer siz de şehrin gürültüsünden ve kirli havasından kurtulmak istiyorsanız Trakya’nın eşsiz doğasıyla bütünleşebilirsiniz.

Longosphere, birbirinden özel ve farklı konaklama seçeneklerine sahiptir. Bungalov oteller ile arayışınıza da cevap veren tesis, doğanın huzurlu atmosferini ayaklarınıza kadar getirir. Beslenmeden konaklamaya kadar her türlü ayrıcalığı sizlere sunan Longosphere’de gökyüzüne bakarak uyuyabilir ve yıldızları seyredebilirsiniz. Trakya’nın eşsiz doğasından elde edilen ürünler ile doğal beslenme şansını elde edebileceğiniz bu yerde son derece huzurlu bir şekilde vakit geçirmeniz mümkündür.

Longosphere Glamping ile Bungalov Otel Keyfi

İğneada Longoz ormanlarının muhteşem atmosferini sizlere sunan Longosphere, her zamankinden daha farklı bir macera ve heyecan yaşama şansı vadeder. Siz de burada özel etkinliklerle doğaya yolculuk yapabilir, temiz havanın kattığı huzurdan faydalanabilirsiniz.

Ormanın tam içerisinde yer alan Longosphere, doğada kamp yapmanın tüm ayrıcalıklarını sizlere sunar. Rahat ve temiz bir konaklama şansı vadeden tesis, avantajlı fiyatları sayesinde de hemen herkes tarafından sıklıkla tercih edilir. Eğer siz de doğaya yolculuk yapmak ve ormanın sesine kulak vermek isterseniz Longosphere Glamping ile bungalov otel rahatlığında tatil yapabilirsiniz.

Longoz ormanları, temiz havası ve zengin tabiatı sayesinde sizleri huzur dolu bir yolculuğa çıkarır. Dilerseniz siz de burayı tercih ederek ormanın tam ortasında doğayla bütünleşerek unutulmaz anlara imza atabilirsiniz. Birden çok etkinlik ve sürprizi de sizlere sunan Longosphere’de harika bir doğa tatilinin keyfine doyasıya varmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz. Bungalov otel severler için tüm hizmetleri sunan Longosphere ile harika bir deneyim geçirebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.