Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
BİST 9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Milletvekilleri Aydoğdu ve Serdengeçti Yazgı’yı ziyaret etti

Ak Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ile Mustafa Serdengeçti Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ederek bir süre görüştüler..

Milletvekilleri Aydoğdu ve Serdengeçti Yazgı’yı ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
20 Kasım 2015 18:21

Yoğun ve hızlı geçen seçim süreci sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdüren Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ile beraberindeki Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş ve parti yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

Samimi ve sıcak başlayan sohbette Başkan Yazgı, Aksaray’ın her zaman istikrara destek veren bir şehir olduğunu söyledi. Başkan Yazgı, ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yemin ederek göreve başlayan milletvekillerimiz Aydoğdu ile Serdengeçti’ye başarılar diledi.

‘Zaman, Birlikte Hizmet etme zamanıdır’ diyen Belediye Başkanı Yazgı, konuşmasının devamında “Aksaray’ımız modern teknoloji çağa ayak uydurarak sürekli büyüme ve gelişme gösteriyor. Şehrimiz için önümüzde ki süreçte yüksek maliyetli ve prestijli projeler üzerinde çalışıyoruz. Sadece belediye kaynaklarıyla bu projelerin üstesinden gelmek çok zor. O yüzden siz değerli vekillerimizle birlikte bakanlık desteğini alırsak Aksaray’ımızı o önemle üzerinde durduğumuz marka şehir yapma yolunda ciddi adım atmış oluruz. İl teşkilatımızla, vekillerimizle ve genel merkezimizle birlik ve beraberlik içinde çalışarak Aksaray’a daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyoruz. İnşallah hep birlikte bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

7 Haziran sonrasında bürokrasinin sekteye uğradığını anlatan Başkan Yazgı, “Haziran seçimlerinden sonra siyasi belirsizlik ülkemizi çok büyük projeleri durma noktasına getirdi. Bunu yaşayanlardan biri benim. Kalkınma Bakanlığına geçici olarak bakanlık görevine getirilen kişiyi günlerce bekledim ve anladım ki tek başına iktidar ülkemizin olmazsa olmalarından. Şükürler olsun ki halkımız yaşanan gerçekleri gördü ve istikrara devam mesajı verdi. Aksaray’ımız Ak Partiye en fazla destek veren Türkiye’nin ilk 5 il’i arasına girdi. Bu büyük bir başarı. Şehrimizin partimize olan güvenin bir yansıması. Bu tablo bizleri gururlandırıyor.  ” diye konuştu.

Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ile Mustafa Serdengeçti ve İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söylediler. Ziyaretlerini kabul ettiği için Başkan Yazgı’ya teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.