Dolar 32,5835
Euro 34,7936
Altın 2.413,03
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

‘Şehrimizde Sinema Var’ projesi Eskil ilçesinden başladı

Yüzlerce çocuk palyaço gösterisi ile eğlenirken vatandaşlar Açık Hava Sineması’nda film izledi.

‘Şehrimizde Sinema Var’ projesi Eskil ilçesinden başladı
Aksaray Anadolu AŞ
10 Temmuz 2021 00:16

Aksaray Valiliği himayesinde ‘Şehrimizde Sinema Var’ projesi Eskil ilçesinden başladı.

Bütün ilçelerde gerçekleştirilecek proje kapsamında çocuklar için eğitici animasyonlar, çizgi filmler ve palyaço gösterisi sunulurken aileler için birbirinden seçkin sinema filmlerinin gösterimi yapılacak.

Projenin yürütücüsü Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan yaptığı açıklamada;

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun himayelerinde tüm ilçelerde ve il merkezinde çocuklar ve vatandaşları sinema ile buluşturduklarını söyledi.

blank

Projenin kapsamında Eskil’de ilk gösterimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Doğan;

“Eskil ilçemizin yaylalarından, köylerden ve mahallelerden gelen çocuklarımız etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Çocuklarımız eğleniyor, vatandaşlarımızı da böyle farklı bir etkinlikle buluşturuyoruz. Proje kapsamında tüm ilçelerimizde bu etkinlikleri düzenliyoruz. Çocuklar için animasyonlar, palyaço gösterileri yine seçkin filmlerin gösterimleri ile vatandaşları sinema ile buluşturuyoruz.”dedi

Etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri gerçekleştirilen projenin çok önemli olduğunu, pandemi sonrasında bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini ifade ederek memnuniyetlerini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.