Dolar 32,5053
Euro 34,8710
Altın 2.485,79
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Serdengeçti: Her zaman yanınız da olan vekil olacağız

AK Parti Milletvekili adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti: “Her zaman yanınız da olan vekil olacağız”

Serdengeçti: Her zaman yanınız da olan vekil olacağız
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ekim 2015 15:41

AK Parti Milletvekili adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti “Elinizi uzattığınızda tutabileceğiniz bir vekiliniz olmak istiyorum diyerek Konya’daki hizmetlerimizi daha büyük noktalara ulaşmak için daha çok garip gurebanın yanında olabilmek için bu yola çıktık. Bu yola davam olan Ak parti ile çıktım. Bu dava Malazgirtlerin Selahaddin Eyyübilerin Davası bizler bu davanın birer neferi olarak mücadele edeceğiz inşallah. Bu millet AK Partiye bir yetki daha verecek ve AK Parti ile milletimiz muasır medeniyetler seviyesine AK Parti ile ulaşacaktır” dedi.

Bizler bu millete hizmet etmek için çalışacağız diyen Serdengeçti “Bütün amacımız büyük bir Aksaray, büyük bir Türkiye’dir. Siyasetten başka hiçbir beklentim olmadı. Bizler büyük bir ülke olmadığımız sürece İslam Dünya’sı güçlü olamaz. Bizler coğrafyamızda akan kanı durduran bir ecdadın torunlarıyız. Bugün İslam Dünya’sı kan ağlamaktadır. Bu Kanı durdurmak bizim asli vazifemizdir. Bizler vazifemiz için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bayrak düştüğü yerden kalkar. Bayrak yine bu milletin azmiyle kalkacaktır. Sağlık Sektöründe Avrupa’dan daha ileri noktalara ulaştık. Tıp Fakültesini çok hızlı bir şekilde geliştirmeye çalışacağız. Bir fakültenin hızlı gelişebilmesi için tek partinin iktidar olması şarttır. Artık Aksaray’lı hemşerilerimiz kendi şehirlerinde tedavi olacak. Türkiye’nin istikrarı için ak kadrolar ülke için gereklidir. Diyerek Ak partinin seçim beyannamesi hakkında bilgi verdi.

AK parti on üç yıl önce söz verdiklerinin tamamını yaptı. Söz Verdiğimiz gibi beyannamemizde belirttiklerimizi harfiyen yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı hizmet edeceğiz. Bizler bütün vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. “dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.