Dolar 32,3400
Euro 35,0909
Altın 2.239,60
BİST 8.793,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Tanıtım Yazısı

tanıtım yazısı

Tanıtım yazıları, bir ürün, hizmet ya da siteyi tanıtan ve içerisinden tanıttığı alana doğru linkler içeren bir SEO çalışması olup en popüler yöntemler arasında bulunmaktadır.

Arama motoru sonuçlarında ilk sayfada çıkmak için bir çok unsuru iyi değerlendirmek gerekir. Bunların başında tanıtım yazıları gelir.

haberaksaray.com’da tanıtım yazınızı yayınlayalım!

haberaksaray.com olarak kısıtlı sayıda tanıtım yazısı yayınlıyoruz. HaberAksaray bu konuda çöplüğü dönmemiş 13 yıldır yayın hayatına devam eden ender sitelerden birisidir.

Tamamen özgün en fazla üç link içeren tanıtım yazılarını Google News kayıtlı, Alexa değeri yüksek ve Domain Authority (Alan adı otoritesi) ve Page Authority (Sayfa otoritesi) değerli yüksek olan www.haberaksaray.com sitemizde yayınlatabilirsiniz.

  • Tanıtım yazılarının özgün içeriğe sahip olması ve içerisinde maksimum 3 adet link çıkışı olması gerekiyor ve tanıtım yazılarımızda karakter sınırımız bulunmuyor.
  • Tanıtım yazılarında link çıkışının nofollow veya dofollow olması sizin tercihinize bırakılmıştır.
  • Tanıtım yazıları belirli bir süre için değil sınırsız süre ile sitemizde kalacaktır.
  • Tanıtım yazısı fiyatı için lütfen iletişime geçiniz.
  • Hata sebebi ile düzeltme talepleriniz link değişikliği yapmamak kaydı ile yerine getirilecektir.
  • Verdiğiniz siparişler aynı gün içerisinde işleme alınır.Ajans fiyatları için iletişime geçebilirsiniz.

1 KASIM 2021 İTİBARİ İLE;

Alexa: 306K
Google News: Var
Yaş: 13
DA/PA: 60/47

Tanıtım yazısı yayınlatmak için;

İletişim sayfasından ya da haberaksaray@hotmail.com adresinden mail yoluyla ulaşabilirsiniz..