Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Aksaray eğitim programı yapıldı

Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Aksaray eğitim programı yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Kasım 2022 12:16

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 3. düzenlenen Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Aksaray Eğitim Programı birbirinden değerli konuşmacılar ve teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 3. düzenlenen Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Aksaray Eğitim Programı birbirinden değerli konuşmacılar ve teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Bilim Merkezinde ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ ve ‘Türkiye Yüzyılı’ mottosuyla düzenlenen Eğitim Programına Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Ortaköy İlçe Başkanı Zeki Baba, Sarıyahşi İlçe Başkanı Alim Eraslan, Ağaçören İlçe Başkanı Tahsin Köse, Eskil İlçe Başkanı İbrahim Kırlı, Sultanhanı İlçe Başkanı İshak Yumuşak, Gülağaç İlçe Başkanı Harun Abur, Güzelyurt İlçe Başkanı Murat Günalp, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, İGM üyeleri, il ve ilçe yönetimlerinin yanı sıra mahalle başkanları, tüm teşkilatlar yoğun ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasında bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” sloganı ile tüm teşkilat mensuplarını kuşattıklarını, dünya ölçeğinde bu denli yaygın ve sistematik bir siyasi parti eğitim programı gerçekleşmediğini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile “Aşkınan koşan Yorulmaz” düsturu ile Teşkilat akademisinin ilk iki programından sonra; Ramazan ayıyla başladığımız yoğun teşkilat çalışmalarımıza, yaz döneminde saha çalışmalarında, Ankara’da “Türkiye Yüzyılı” Vizyon Belgesi programında, tüm üyelerimizle yüz yüze 100’gün ziyaret programı, şehir buluşmaları programı ile 2023 hedefine koşan teşkilatımızla, şimdi de Teşkilat Akademisi Eğitim programının 3.’üncüsü ile birlikteyiz. Son 20 yılda Türkiye’ye yeni bir Türkiye kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gelecek yüzyıla da damga vuracak projelerle 2023’e doğru emin adımlarla yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. 21. Yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak” ifadelerine yer verdi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana eser ve hizmet siyasetinin, gönüllere girmenin en güzel örneklerini verdiğine işaret eden Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, “Bizden önce, hem ekonomik anlamda, hem de temel hak ve özgürlükler anlamında Türkiye hak etmediği görüntülere sahne oldu. Ama Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun da ifade ettiği gibi “Artık Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” denildi ve

Milletimizin beklentilerinden, ihtiyaçlarından bu dava hareketi doğdu. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıl boyunca eğitimden ulaşıma, adaletten sağlığa her alanda devrim niteliğinde hizmetlere imza attık. Bu süreçte vesayet odaklarının kumpaslarına, müdahalelerine maruz kaldık. Kritik dönemeçlerden geçtik. Milletimizin vatanına, bayrağına, liderine, demokrasisine sahip çıkmasıyla bütün tuzakları bir bir boşa çıkardık. Emin ve güçlü adımlarla, ilk günkü heyecanımızla, azmimizle yolumuza devam ediyoruz. Yeni Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla Türkiye’yi her alanda çağ atlatmak için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yolumuza devam edeceğiz. Teşkilat Akademisi eğitimimiz hayırlara vesile olsun inşallah.”

Konuşmaların ardından AR-Ge ve Eğitim Başkanlığı koordinasyonunda, “Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” mottosuyla “Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı” eğitimleri “Sıkça Sorulan Sorular” konusunda Prof. Dr. Mehmet Şahin’in sunumuyla başladı.

Ardından sırasıyla, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş “Türkiye Yüzyılı”, Ersin Çelik “Siyasal İletişim ve Medya”, Halil Etyemez ise “Seçim 2023” konusunda bilgi verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.