Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
BİST 9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Ünmak Isı Aksaray

Ünmak Isı Aksaray
Aksaray Anadolu AŞ
22 Eylül 2020 13:37

Ünmak ısı Anadolu A.Ş. kapsamında ısıtma sistemleri olarak bünyesinde hizmetlerini sürdürmeye devam ettirmektedir. Bununla birlikte genel olarak ısıtma sistemleri içerisinde merkezi kazanlar olmasıyla birlikte, radyatörler, kaloriferler gibi seçenekler ile ünmak ısı sistemleri binalarda, iş yerlerinde bulunmaktadır. Radyatörler olarak bildiğiniz aslında hepimizin evinde kullanmakta olduğu ısı sistemleri genel olarak işleyişi bakımından her zaman kullanıcıları daha çok etkilemiştir. Çünkü bir merkezi ısıtma bölgesi ile yollanan sıcak su, radyatörler içerisinde dolaşarak bulunmakta olduğu mekana bu sıcak su dolaşımı sayesinde ısı vermektedir. Böylelikle de hep dışı sıcak olan radyatörler hem de üst kısmında bulunan telli boşluklar sayesinde de hava değişimi ile sıcak havayı ortama dağıtmaya çalışmaktadır. Bununla birlikte ünmak ısı olarak verdikleri hizmetler ve tarihine bakılacak olursa 1994 yılında kurulmakta olan ve ana merkezi Isparta da olan bu şirket Anadolu A.Ş. adı altında da satışlarını devam ettirmektedir.

Ünmak ısı kendi bünyesinde belirlemiş olduğu prensipler olarak sürekli gelişerek hızla büyümeyi ana hedef edinmiştir. Bu yüzden de herkesin her yerde ve her zaman ısınma sistemlerine sahip olarak ısınmanın artık her insanın doğal hakkı olduğunu savunmaktadır. Bu yüzden de her yere ısıtma sistemleri götürerek hizmetlerini sürdürmeye çalışmaktadır. Ünmak ısı bünyesinde merkezi kazanlar ile ısıtma sistemlerine bakılacak olursa bu da yakıtlar ile birlikte çalışma gösterdiği için bu yakıtlar da üçe ayrılmaktadır. Katı yakıtlar, gaz ve sıvı yakıtlı kazanlar olmak üzere bu şekilde farklı merkezi kazan çeşitleri ile ihtiyacı olanlara dağıtım yapmaktadırlar. İşte bu şekilde ısınma sistemleri içerisinde ünmak ısı Anadolu A.Ş. ile birleşerek en iyi şekilde ve kaliteli ısınma hizmetlerini ülkemiz içerisinde herkese ulaştırmayı üzere hedeflemişlerdir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.