Dolar 32,3369
Euro 35,1195
Altın 2.238,84
BİST 8.770,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

AKMEK’li kadınlar el ürünleri sergisi açtı

Meslek Edindirme ve Kadın Aktivite Merkezi (AKMEK) Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kültür Parksite AVM’de sergi açtı..

AKMEK’li kadınlar el ürünleri sergisi açtı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Mart 2016 17:23

Meslek Edindirme ve Kadın Aktivite Merkezi (AKMEK) Sanat Atölyesinde açılan sergide, kadın kursiyerlerin AKMEK kurslarında öğrenip yapmış oldukları Ebru, tezhip, rölyef, minyatür, hat, resim, çini, fotoğraf, kurdela nakışı ve kart postal gibi sanat ürünü eserler yer aldı.

Sergi açılışı için yapılan törende konuşan Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, “Toplumların gelişmesi ve ilerlemesinde büyük katkı sunan kadınlarımızı, bir başarısını her alanda görmekteyiz. Bu sergide onların büyük emekleri var. Kadınlarımız daima fedakarlık ve sevginin kaynağı olmuşlar ve hep öyle de kalacaklardır” diye konuştu.
Serginin açılış kurdelasını Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Aksaray Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Dernek Başkanı Kandile Aytekin, Yardım Sevenler Derneği Başkanı Dilek Terzioğlu ile birlikte kestirler.

Açılışa katılan davetliler, Sanat Atölyesinde sergilenen birbirinden güzel sanat ürünlerini incelediler. Açılışta ayrıca olarak Kadınlara özel karanfil dağıtıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.