Dolar 32,3404
Euro 35,1084
Altın 2.241,61
BİST 8.875,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

İnceöz ve Karatay Rektör Şahin’i ziyaret etti

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay’la birlikte, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret etti..

İnceöz ve Karatay Rektör Şahin’i ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
25 Temmuz 2017 19:39

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay’la birlikte, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret etti.

Üniversitenin son yıllarda gerek akademik başarı, gerekse fiziki gelişim bakımından geldiği noktanın değerlendirildiği ziyarette, kısa, orta ve uzun vadede çözülebilecek sorunlar masaya yatırıldı. Rektör Şahin, konuklarına, hali hazırda devam eden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verdi ve planladıkları çalışmaları anlattı. Özellikle Tıp Fakültesi’nin, ilerleyişine bağlı olarak kısa vadede şehre büyük bir değer kazandıracağını ve genel olarak toplumsal karşılığı olan bir büyüme stratejisini benimsediklerini kaydeden Prof. Şahin, bu noktada siyaset kurumunun kendilerine sağladığı desteğe teşekkür etti.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ve AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay ise ASÜ’nün şehrin önemli dinamiklerinden olduğunu ve çalışmalardaki başarının her kesim tarafından takdirle karşılandığını ifade ettiler..

YORUMLAR

  1. Rasim Cetin dedi ki:

    ASÜ nin Aksarayın tanıtımı için gerek yurt içinde ve yurtdışında Akademik , sosyal ve kültürel Aksarayı tanıtan bir tane çalışma semener konferansından bahsedermisiniz.Yurtdışında yaşayan 200 bin Aksaraylı var.Türkideki bir çok yurtdışındaki öğrencilere öğrenim imkanı sağlarken Aksarayın protokol meraklısı
    koltuklara sığmayan değil hizmet sevdalısı Rektörlere ihtiyacı var.