Dolar 32,3404
Euro 35,1084
Altın 2.241,61
BİST 8.875,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Mehmet Ekici TOBB Borsa Konsey Üyeliğine seçildi

Aksaray Ticaret Borsası Meclis Üyesi Mehmet Ekici TOBB Borsa Konsey Üyeliğine seçildi..

Mehmet Ekici TOBB Borsa Konsey Üyeliğine seçildi
Aksaray Anadolu AŞ
6 Aralık 2015 00:08

AKSARAY TİCARET BORSASI’NA ÖNEMLİ BİR GÖREV DAHA VERİLDİ

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Borsalar Konsey üyesi sn Turhan Altınel’in 26. dönem genel seçimi için yönetim kurulu başkanlığından ve konsey üyeliğinden istifası sebebi ile Aksaray Ticaret Borsası meclis üyesi Mehmet ekici TOBB Borsa Konsey Üyeliğine seçildi.

Aksaray Ticaret Borsası Meclis Üyesi Mehmet Ekici’ yi tebrik eden Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ” Bu gün itibari ile TOBB Borsa Konseyinde görev almamız sonrasında Başkan Yardımcılığına getirilmemiz ve 26. Dönem Genel Seçimi İçin Yönetim Kurulu Başkanlığından ve Borsa Konsey Başkanlığından istifa eden Turhan Altınel Başkanımızın yerine Ortaköy den sorumlu Ticaret Borsa Başkanımız Mehmet Ekici Bey’in Konsey Yönetimine seçildiğini sizlerle paylaşmanın gururunu ve onurunu yaşıyorum. Ortaköy den sorumlu Ticaret Borsa Başkanımız Mehmet Ekici’nin TOBB Borsa Konsey Üyeliğine getirilmesi Aksaray Ticaret Borsasının değerini ve önemini ortaya çıkartmakla beraber kendisinin kapasitesini, başarısını gözlemleyen TOBB, Mehmet Ekicinin Konseyde Başarılı olacağını ve Konseye katkı sağlayacağını düşünerek TOBB Borsa Konseyine ı Sayın TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu kendisinin ıslak imzasıyla çağırmıştır.Kendisi ile birlikte ,ilk yapılacak TOBB Borsa Konsey toplantısına iştirak edeceğiz ve Aksaray’ın Ortaköy’ümüzün, Eskil’imizin, Ağaçören’imizin, Gülağaç’ımızın,Güzelyurt’umuzun, Sarıyahşi ilçelerimizin tamamının sorunlarını, Aksaray’ın Borsa Sorunlarını, Genel sorunlarını, Türkiye gündemine taşıyarak faydalı olacağına inanıyorum. Değerli Başkanım Mehmet Ekici’nin aldığı yeni görevinde başarılı olacağına inanıyor, bundan sonraki yaşantısında da başarılar diliyorum” dedi.

DSC_0128

Aksaray Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve TOBB Borsa Konsey Üyesi Mehmet Ekici ” Öncelikle ben TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Bizi bu göreve layık gördüler. Bizde Aksaray Ticaret Borsası olarak onun gururunu yaşıyoruz. Aksaray’ımıza ve bütün Türkiye’ye hayırlı hizmet edeceğimize inanıyorum. Bizleri buraya layık gören insanlardan Allah Razı Olsun diyorum ve saygılar sunuyorum” dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan ise “Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımızın TOBB Borsa Konsey Başkan Yardımcılığına getirilmesi ve hemen ardından Mehmet Ekici kardeşimizin de Konsey Üyeliğine getirilmesi, liyakatın esas alındığını göstermektedir. Sivil Toplum Örgütlerinin yönetilmesinde ve görev alanı içerisinde liyakatın her zaman ön planda olması Sivil Toplum Örgütlerinin ülkeye katkısını göstermektedir. Arkadaşımıza hayırlı olsun diyor görevinde Başarılar diliyorum” dedi..

YORUMLAR

  1. muhlis dedi ki:

    yakın zamanda da akp ye geçecek demedi demeyin