Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Yeni satın aldığı minibüs cayır cayır yandı!

Aksaray’da satın aldığı minibüs ile köyüne gitmek için yola çıkan gencin minibüsü yolda aniden çıkan yangında yanarak kül oldu..

Yeni satın aldığı minibüs cayır cayır yandı!
Aksaray Anadolu AŞ
16 Mart 2017 12:13

Aksaray’da satın aldığı minibüs ile köyüne gitmek için yola çıkan gencin minibüsü yolda aniden çıkan yangında yanarak kül oldu.

Aksaray-Konya Karayolu’nun 1’inci kilometresinde meydana gelen olayda, internet üzerinden satılık olarak bulduğu minibüsü almak için köyden şehre gelen Mehmet Atılgan (24), minibüsü almak için sanayiye gitti. Sanayide satın alacağı kişiyle buluşan Atılgan, pazarlık yaptıktan sonra 10 bin TL’ye minibüsü satın aldı. Notere giderek aldığı minibüsün satışını üzerine alan genç, daha sonra 10 bin TL’yi ödeyerek minibüsüyle köyüne gitmek için yola çıktı. Şehir merkezinden Aksaray Konya Karayoluna kadar gelen Atılgan, 1’inci kilometrede minibüsten dumanların çıkması üzerine aracı sağa çekti. Minibüs aniden yanmaya başladı ve kısa sürede alevler tüm minibüsü sardı. Atılgan ve yoldan geçen diğer sürücüler durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de karayolunda güvenlik önlemi aldı. İtfaiye kısa sürede yangını tamamen söndürdü. Ancak içinden dışına kadar neredeyse tamamen yanan minibüs kullanılmaz hale geldi.

Uzun süre olayın şokunu üzerinden atamayan minibüsün sahibi Mehmet Atılgan, “Motor kısmını açmaya çalıştım ama açamadım. Aracı yeni aldım. Bir anda alev aldı araç yandı araç. 10 bin liraya aldım aracı. Satışını aldım köyüme gidiyordum” dedi.

Yangınla ilgili araştırma başlatan polis ve itfaiye ekipleri, yangının elektrik donanımından kaynaklandığı şüphesi üzerinde duruyor..

YORUMLAR

  1. murat dedi ki:

    kardeşim satan kişi hakkında dava aç 1 km araçmı yanar